Печиво пісочне та кокосове
пісочне:3 жовтки
1/2 скл.цукру
100 г масла(кімнатної температури)
1 скл. борошна
1ч.л. розпушувача
пачка ванільного цукру
жовтки розтерти з цукром
борошно з розпушувачем просіяти до великої миски, розмішати з маслом, дадати жовтки з цукром та замісити тісто підсипаючи при потребі ще борошна
з тіста сформувати "ковбаску" і поставити на холод
перед випіканням порізати на шматочки по ~0,5-1 см
випікати при темп.180 градусів (врахувати -печиво в об"ємі при випікані збільшується)
кокосове:3 білки
1 скл.цукру
2 ст.л. крохмалю
100 г кокосової стружки
3 білки збити з дрібкою солі, поступово додати цукор
обережно збиті білки вимішати спочатку з крохмалем, а потім з кокосом
випікати при темп. 150 градусів ~30 хвилин