Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
gutka
14 березня 2011 08:20
Повідомлення #131


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Марія БМВ
можливо вже завтра спробую їх

пробуйте й смакуйте
Цитата: Наташка
Наша родина вже давно його засмакувала

рецепт дуже старий, і у сестри бабусі у записнику він мав назву: "єврейський студель"
Цитата: Solka
зі столу зникають дуже швидко

це точно - навіть до ранкової кави не залишилось (а нас лише троє)
Цитата: Ірка-Шкірка
Цей рецепт, напевно, підійде...

спробуй, нам дуже смакує
Цитата: Славочка
Сухарики через м'ясорубку, дуже дітям сподобалось!

на здоров"я
Перейти на початок сторінки
oksenya75
14 березня 2011 08:23
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Дуже гарні равлики!!! Треба своїй доні приготувати. Дякую, Катю, за рецепт!!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 березня 2011 08:45
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: gutka
Равлики із сирного тіста

Оооооо! Як смачно)))) Як жаль, що я зараз на дієті()))))))
Перейти на початок сторінки
gutka
14 березня 2011 09:02
Повідомлення #134


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
Як жаль, що я зараз на дієті

вранці можна собі таке дозволити :smile:
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 березня 2011 12:07
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
gutka,
гарний рецепт :winked: !! як раз маю багато сиру і не знаю де його подіти!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 березня 2011 22:02
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: gutka
Равлики із сирного тіста

Катруся, дуже смачно, апетитно, красиво! Супер!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
gutka
16 квітня 2011 22:22
Повідомлення #137


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Булочки равлики

(іспанська кухня (з-Майорка), чудова смачна випічка, тісто може рости протягом ночі і бути для вас приємним сніданком, або приготувати протягом дня і бути смачним додатком до приємного чаювання. Вони просто диво! Справжнє смачне відкриття особисто для мене! Вони залишаються свіжими і на наступний день. І хоча в середині вони виглядають як круасани, але за смаком та текстурою дуже сильно відрізняються від них: неймовірно пухкенькі та злегка солодкі i. .. набагато простіше в приготуванні. Я рекомендую їсти їх ще теплими!



для тіста необхідно:
500 г борошна
3 ст. л. цукру + 1 ложка
1 / 2 ч. ложки солі
40 грам свіжих (не сухих) дріжджів
1 ст. теплого (40 градусів) молока
2 середніх яйця
2 ложки олії (бажано оливкової)

крім того 150 грам смальцю (або масла) кімнатної температури
цукрова пудра
розтоплене масло (приблизно 3 ст.ложки) для змазування булочок

Приготування:

борошно просіяти в глибоку миску, додати сіль і цукор і перемішати

посередині зробити ямку, в неї подрібнити дріжджі, залити молоком (так щоб ледь покривало дріжджі) посипати зверху ложкою цукру, легко перемішати і залишити на 5-10 хв.

далі вилити решту молока, яйця і рослинне масло - замісити тісто, не туго, накрити рушником і залишити в теплому місці щоб підходило (на 40-60 хв) тісто має вирости вдвічі

далі тісто перекласти на посипаний борошном стіл, ще раз перемісити підсипаючи борошно і розділити на 10 частин

з кожної частини сформувати кулю і розгойдувати коло, який смазувать смальцем (або маслом) і загортати рулетом
з рулету формувати равлики

готові булочки-равлики викладати на форму з папером для випічки, змащену рослинним маслом, враховуючи, що булочки збільшаться вдвічі

равлики прикрити рушником і залишити на годинку (тісто може рости протягом ночі, але тоді їх потрібно винести на холод, а вранці, перед тим як відправити їх у духовку, трошки потримати при кімнатній температурі)

духовку розігріти до 200 градусів, перед випічкою булочки змастити розтопленим маслом


Повідомлення відредагував gutka - 17 квітня 2011 20:33
Перейти на початок сторінки
gutka
16 квітня 2011 22:22
Повідомлення #138


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
чудовий хрусткий і смачний салат з капусти самий раз до пісного столу



заливала капусту ,як холодним маринадом, так і гарячим - різниці немає, однаково смачно
Перейти на початок сторінки
gutka
16 квітня 2011 22:22
Повідомлення #139


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
сьогодні приготувала домашнє сирне печиво


замісити тісто:

200 грам сиру домашнього
100 грам вершкового масла (кімнатної температури)
150-200 грам цукру
жовток
1 скл борошна + 1 ч.ложка розпушувача

формувати печиво, випікати при температурі 180

джерело http://larry-ratt.livejournal.com/106764.html
Перейти на початок сторінки
gutka
16 квітня 2011 22:22
Повідомлення #140


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у мене на ці вихідні на десерт знову сирник, рецепт див. тут, ось тільки на цей раз замість кураги шматочки чорного шоколаду від Світоч

додаю багато фото - дуже смачно, сирник вийшов дуже ніжний




Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 17:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100