Квашені лимони
що лимони квасять прочитала в неті, і дуже захотілось спробувати - тож для початку приготувала маленьку баночку - 0,5л
1/2 кг лимонів гарно вимити та ошпарити кропом, розрізати навпіл, а далі нарізати скибочками, покласти до миски
окремо змішати 1,5 ст. ложки солі, 1 ст.ложку солодкого червоного перцю (можна й менше) посипати сумішю лимони, додати сухий гострий перчик, декілька зубців часнику і все вимішати й залишити на годинку аби пустило сік.
Потім все перекласти до баночки, гарно притиснути, зверху залити ложкою-двома олії і залишити приблизно на 2 тижні при кімнатній температурі...коли лимони будуть готові помістити на холод
якщо лимони пустять мало соку то потрібно його додати додатково
більше можна прочитати тут - http://rozik1965.livejournal.com/40749.html