у нас сьогодні дієтичні страви
фруктовий салат : яблуко, банан, апельсин, малина, цукрова пудра

яйця пашот із сиром
яйця пашотприготування: потрібно налити до широкої каструльки води на 5 см, посолити додати 1 ст.л. оцту, поставити на вогонь, як тільки з"являться перші бульбашки, воду помішати, розбити яйце в маленьку мисочку(або велику ложку) і обережно опустити у воду, варити
на слабкому вогні 3 хв., яйце діставати шумовкою. Я приготувала три яйця опускаючи в гарячу воду по-черзі, на трьох.

сир (200-250 г) змішати з сметаною(натурал.йогуртом), посолити, поперчити, додати зубчик два часнику подрібненого, сік 1/2 лимону та зелень цибулі.