Прийми, будь-ласка, мої теплі, щирі вітання з Днем народження! Хай доля намітить ще років багато, Відпустить здоров’я міцного й добра. Хай повниться ласкою рідная хата Й багато в ній буде любові й тепла. Хай радість заповнює кожну годину. Від горя хоронить молитва свята. Хай легкою буде життєва стежина, На многі й благії літа.
Дорога Ярусечко !!! В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік! Кохай і будь коханою, Єдиною, жаданою!
Хай Ангел-Хранитель вночі Запалить тобі три свічі... Перша свіча - за любов: Даруй її знов і знов. Друга - за доброту, правду і прямоту... Третя свіча - оберіг Від всіх негараздів і лих.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорогі мої дівчата, Дрімфудівські подруги і сестрички! Щойно провела гостей - і відразу до Вас! Останні дні дуже мало вільного часу випадало для спілкування на форумі. Як побачила, скільки теплих слів і щирих побажань - сльози навернулися!
Щиро дякую всім за чудові привітання! Дуже всіх Вас люблю!!! Від всього серця зичу Вам радості, щастя, здоров'я та Господнього благословення! Нехай світло Вефлеємської Зорі щедро зігріває Ваші душі та серця, несе в Ваші домівки любов, добро та мир! А Новонароджене Дитятко Боже оберігає Ваші родини від всіх життєвих негараздів!
Я тебе вітаю з цим чудовим святом Я тобі бажаю радості багато! Хай сміється сонце з голубого неба, І троянда перша зацвіте для тебе! Хай в житті твоєму горя не буває, А усмішка гарна маком розцвітає!!!
Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!