-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
А подарували файне! З усім мені догодили! Свати - кавоварку! Давно хотіла! Діти - новий мобільний! (я ходила з "воєнним" Сіменсом, майже 6 років мені вірно без єдиної поломки відпрацював! І ще добрий!) Брат з дружиною - гарний комплект постелі - також корисна в господарці річ! Ну а решта - гроші! Фото подарунків виставлю завтра!
Дорога Маріє! Христос народився! Вітаю з днем народження! То велика благодать від Господа--народитися на саме Різдво! Нехай народжене Дитя охороняє тебе і всю твою родину!
Марійко ! І я приєднуюся до всіх привітань ! Бажаємо миру і світлої долі, Запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, Щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви Будьте завжди Ви здорові й щасливі!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Марійко, хоч і із запізненням, приєднуюсь до всіх привітань, що звучали на твою адресу) Здоров"я тобі міцного, добробуту рясного, щастя, вроди, і ніякої біди))))