Вітаю з подвійним святом, бо дійсно народитися на Різдво щось напевно особливе!!!!Бажаю здоров'я, довголіття українського гумору,жіночого щастя, любові, і фінансової стабільності.З днем народження!!!!
Дорога Маріє!!Я Вас вітаю з Вашим днем-З днем народження, Бажаю щастя, гараздів без ліку, Міцного здоровя та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога. Чистого Вам неба, миру в рідній хаті, Щоб була Ви щаслива і на добро багата.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дорога,Маріє! Хай Вашу життєву дорогу Встеляють небесні зірки, А Ангел Ваш хоронитель Хай буде з Вами завжди! Нехай Ваші заповітні мрії і плани усі здійсняться!
У твій день народження хай небо буде голубе, Ми так сердечно й щиро усі вітаємо Тебе. Нехай для Тебе завжди сонце ясно світить І квіти ніжності цвітуть. Нехай в добрі, у щасті й мирі Усі прийдешні роки пройдуть. Бажаєм сердечно, що можна Найріднішій людині побажати, Щоб лихо минало і йшло в небуття, Бажаєм, щоб горя ніколи не знала Ти, Щоб радість довіку дарувало життя.
Хай щастя сонцем усміхається, І життя сповнює теплом, Усе омріяне збувається, Й дорога стелиться добром. Хай життя буде незвичним, Щастя безкінечним, Хай кохання буде вічним, Ніжним та сердечним.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Яруська, вітаю з Днем Народженням! Ви народились в таке Величне свято!!! Бажаю Вам багато добра, любові, турботи, здійснення мрій та міцного-міцного здоров'я!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Хай Твою життеву дорогу Встеляють небесні зірки, І ангел Твій хоронитель, Хай буде з Тобою завжди! Щоб Ти кожної миті відчула Богородиці щиру опіку. Бог з неба Тобі хай дарує Щастя, здоров’я і довгого віку.
Дорогі мої дівчата! Як мені приємно читати всі Ваші привітання! Ще вчора заскочила сюди і прочитала їх, але подякувати не мала часу, бо були гості в хаті. Тай говорити не вмію мало, точно як наша Ластівочка! Я всім щиро-щиро дякую за щирі вітання і теплі слова!
А за чудову колядку - особлива подяка! Дуже гарно у вас вийшло - не схоже, що не мали часу потренуватися! Я хочу від душі побажати Вам, дорогі мої Дрімфудівські подруги, щастя, міцного здоров'я - Вам та Вашим рідним, добробуту, злагоди в родинах, надії та здійснення мрій!
Нехай яскраве світло Вефлеємської Зорі щедро осяває Ваші домівки та серця, зігріває теплом та любов'ю Ваші душі! Нехай гучна Різдвяна коляда принесе у Ваш дім мир, радість та Господню Благодать!
Світлих, щасливих та веселих Свят!
А що стосується народитися на Різдво... Дуже давно прочитала в одній газеті про біографію нашого великого поета-патріота Василя Стуса. Одного разу під час перебування в концтаборі, він запитав старенького чоловіка, з яким довелося перебувати в одній камері: - А що то є чоловікові - народитися на таке велике свято? - Це додаткова ласка Божа, щастя, -відповів той. - Але й додаткова відповідальність. Бо кому багато дається, з того багато й спитається... Варто задуматися...
Дорога Яруся від щирого серця вітаю тебе з днем народження. Бажаю багато здоров"я, щастя , любові,поваги,багато років життя. Нехай Матінка Божа тебе оберігає.