Найщиріші вітання з Днем народження чарівній, милій жінці, добросердечній, мудрій, люблячій і турботливій дружині, Марії!
Нехай жіноче щастя квітне веселково, і хай лунає скрізь привітне слово, хай Бог благословляє твою долю, і вбереже тебе від розчарування й болю. Достатку, щастя, радості й любові, родині Вашій в доброму здоров’ї!
Яруська вітаю з днем народження!!!!!З Днем народження сердечно вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди квітне розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ! !
Це ж треба потрафити вродитись на таке велике свято!!!!Моя Яруська!!!Жартівниця і оптимістка! З Днем Народженяя, імениннице ;) Ще один чудовий рік можна покласти у заплічний мішочок, під назвою "Спогади з мого життя" і далі йти на зустріч своєму майбутньому. Не бажатиму тобі сьогодні нічого конкретного. Просто хочу аби в твоєму житті все склалося так, як на краще для тебе. ТИ на це заслуговуєш !!!Дай тобі Боже дар залишатись глухою до шизофреніків і чуйною до інших людей. Хай Віра, Надія і Любов будуть для тебе блохами, що не виводяться. Ну і маненький подарунок. Ми тут з дівками прийшли трохи поколядувати. Вибачай, бо не було толком часу добре потренуватись тицьнути тут, щоб проглянути
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Бажаєм радості й достатку, Чистого неба і тепла, Жити вам в злагоді й порядку, Щоб доля всміхненою була. У справах – успіхів, везіння, В роботі – великого горіння! Від щирого серця любові бажаєм І нехай Господь Бог вам допомагає.
Перейде через Твій поріг, Нехай до Тебе завітає З тим, чим сердечко побажає, Нехай прийдуть до Тебе в хату Радості і щастя багато І цілий здоров’я міх Покладуть на Твій поріг!! Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих!!!
Ярусечко, дорога наша Марієчко! Щиро вітаю тебе з Днем народження! В такий день, мабуть, з"являються на світ тільки надзвичайні люди!!! І Ти- є підтвердженням тому!!! Ти- надзвичайно мудра, винятково добра, весела! Ти- напрочуд приємний співрозмовник! Ти - прекрасна господиня! То ж зичу тобі доброї долі, щедрої на ласку. багатої на радісні події. Хай зозуля кує тобі довгу життєву стежину. У кожної людини своє уявлення про щастя, то я бажаю тобі саме ТВОГО щастя. Хай вчасно збувається все, про що мріється.
Пускай в День Рожденья на льдистом разносе Вам ангел хрустальный бокал поднесет. Снежинок искристых на донышко бросит, А сверх пузыристого счастья нальет. И пусть в золотисто – лучистом коктейле смешается все : снегопад, звездопад… Чтоб Вы на весь год от него опьянели, чтоб помнили долго его аромат, Пусть ангел оставит для Вас на похмелье нектар восхищенья - всего лишь глоток, Добавив туда доброты и веселья, и грусти три капли, чтоб чуточку жег. Небесный бокал- Вы разбейте на счастье, чтоб вместе с осколками хрусталя рассыпались в пыль и беда, и ненастье, Чтоб сказочным раем казалась земля!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Марійко! Вітаю Тебе з днем народження! Ти справді народилася в дивовижний і великий день! Прийми у цей день вітання найкращі Бажаю здоров’я, любові і щастя Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай Бог у житті Тобі все помагає Хай лік роками ведуть зозулі Ще довго-довго на землі Нехай Тебе всі біди обминають, Щоб хліб свіжий був на столі.