де можна марципан купити,знаю що він добре під мастику підходить,хочу попробувати!
Марічко, чесно кажучи, навіть не знаю - самій було б цікаво взнати... А приготувати марципанову масу не хочеш? Я, правда, не можу знайти гіркого мигдалю - усе решта є.
Я, правда, не можу знайти гіркого мигдалю - усе решта є.
А нашо тобі гіркого? Там звичайний йде. Гіркий в нас здається не дістати... І ше я читала що 10 штук гіркого мигдалю - смертельно для дитини, а 50 штук для дорослого. Рецепт марципану з картинками ось тут http://chadeyka.livejournal.com/9787.html
Цитата: мари4ка
Скажіть ще,будь-ласка,чи чи літом на сонці мастика топиться,або при високій температурі,щоб знати на майбутнє?!
думаю що буде топитись, там ж пудра все-таки входить. Тай взагалі ліпше торти ніякі не виносити на природу, коли робиш гостину якусь. Саме краще в таких випадках то купити просто різних фруктів. Не знаю про всі креми, а от читала що заварний крем взагалі може стояти готовий тільки дві години... Потім в ньому починаються всякі такі не дуже здорові бродіння чи розкладання навіть.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчатка,дякую за консультації!!! нетік,тортик чудесний,а що в середині? Не можу по тій зсилці зайти на сайт,чи то може треба якось по-спеціальному заходити,бо я просто на зсилку нажимала... А може так рецептик марципана хтось напишіть,БУДЬ-ЛАСКА!!!)))))))))
дві паляниціз "Поль Робсон" перемащений лимонним кремом. в середині зифір. вийшло дуже гарно і смачно(нажаль в розрізі немаю, не було можливості сфоткати)
Цитата: Славочка
вітаю зі святом. Торт чудовий
дякую за вітання і за похвалу!!!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дякую за похвалу,дівчата,так приємно!!!Буду старатись і надалі,на цьому тортику не зупиняюсь))) Славочка,тортик такий рівний,бо вирівнювала по інструкції:спочатку намастила торт кремом,поставила в холодильник,а коли добре застиг,зверху порівняла лопаткою,яку гріла в гарячій воді,і потім знову в холодильвик,а аж тоді покривала мастикою...