Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
maija23
23 травня 2010 00:17
Повідомлення #801


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
olenka1980,Вже прийняли! wink
Перейти на початок сторінки
olenka1980
23 травня 2010 00:25
Повідомлення #802


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 16.05.2010

ICQ:--

Бали: 200
дякую! belay
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
23 травня 2010 08:09
Повідомлення #803


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мари4ка, а де тримаєте ті вироби з мастіки? І скільки днів? Тортик гарний! m0512

Alona S, прекрасні кольори, дуже і дуже мені сподобався на вигляд belay


maija23, мені дуже подобається твій смак.. Все так витончено, нічого лишнього, молодець! winked

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
lana
23 травня 2010 13:00
Повідомлення #804


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Alona S,
Я в захваті від торта!!! m05004
Перейти на початок сторінки
Olenochka
23 травня 2010 17:47
Повідомлення #805


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Alona S
Зверху залила желе для тортів(швидкозастигаюче)

Чи можеш ти сфоткати те желе?(їх так багато є що я гублюся що купувати feel
Перейти на початок сторінки
maija23
23 травня 2010 20:06
Повідомлення #806


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Olenochka,я сфотографувала італійське желе для тортів,може
комусь буде в нагоді назва m05108

Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 травня 2010 23:06
Повідомлення #807


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Натонька,вироби тромала на кухні,в коробочці,3 дні,може за вогко?
Сьогодні робила машинку"Маквін"(знайшла на якомусь сайті на вигляд,а середина моя,вже не памятаю,потім ще пошукаю,щоб точно написати),все вийшло супер! Поки торт стояв у холодильнику,все було добре,а як тільки трошки постояв при кімнатній температурі,то почав текти.В чому справа,підскажіть?І взагалі,як довго тортик з мастики з маршмелоу зможе протриматись,і що давати під мастику,щоб не тикла?Я давала масляний крем... Пізніше виложу фото!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
24 травня 2010 00:28
Повідомлення #808


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
maija 23 дякую за фотку no
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 травня 2010 13:44
Повідомлення #809


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мари4ка, а коробочка закрита була? Бо то треба перше підсушити на повітрі, тобто наприклад покласти квіточки в коробку від цукорків, в ті виємки де лежали цукорки. Потім накрити легенько пергаментом та покласти наприклад на холодильник. Деколи трьох днів це замало... І аж тільки після того як вироби файно висушаться тоді їх можна перекласти в закриту коробку. Хоча мені наприклад все одно.. Чи вони сухі чи ні. Я люблю робити все в останній момент і вони в мене просто не встигають висохнути. Масляний крем під мастику підходить. Головне щоб не був вершковим чи сметанним. І взагалі багато хто каже, що торт пприкрашати потрібно перед споживанням, не можна його ставити в холодильник, бо там все потече. Але то залежить ще від холодильника. Якщо там є велика вогкість, то звичайно не можна ставити. В мене наприклад все тече то я знаю точно. А в когось може холодильник більш сучасніший та кращий і можна там тримати

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
25 травня 2010 00:17
Повідомлення #810


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Натонько,дуже дякую за корисні поради,буду вчитися!Скажіть ще,будь-ласка,чи чи літом на сонці мастика топиться,або при високій температурі,щоб знати на майбутнє?!
Дівчатка,якщо хтось є зі Львова підскажіть де можна марципан купити,знаю що він добре під мастику підходить,хочу попробувати!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 17:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100