Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 17:48
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Цитата: уляночка
Лариса, ти кондитор???? ти такі чуда виробляєш!!!


Ні ,на жаль не кондитер smile ,це просто хоббі... winked



Цитата: ir71
Лариса,у тебе тортики чудові!!!Знаю що над такою красою треба попрацювати.

Дякую тобі велике winked Над хатинкою я працювала майже два дні.... Але що я тобі розказую,ти сама он скільки краси наробила !!! Скаільки ти посиділа на одним ?

Цитата: Натонька
Я думала я десь втікну від прикрашання тортиків, а нє, прийдеться вчитись!

А це хто тут втікати зібрався fellow ?


Цитата: уляночка
ЛЮДИ, ЯК ВИ ЦЕ РОБИТЕ ???????????????? Будь -ласка Напишіть рецепт мастіки.... і технологію

Іду зараз пориюся в своїх папках,познаходжу рецепти і все таке...А ще десь в мене було куча відео по технології...Так що не падай в паніку ,будемо вчитися bully

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 18:09
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Мастика з маршмелоу
400г маршмелоу
500г цуркової пудри
1 ч л води (або пару капель лимону)


Маршмелоу з водою на 20- 30 сек в мікрохвильову.Потім підмішуємо пудру ,поки перестане липнути до рук.В кінці додала трошки м*якого масла.

Мастика з желатином

2 ст л холодної води
1,5 ч л жилатину
1,5 ст л рідкої глюкози
2 ч л гліцерину
450 г цукрової пудри


Жилатин залити водою і дати набухнути.Потім розігріти на плиті ,поки не розійдеться повністю.АЛЕ НЕ КИП*ЯТИТИ ! Додати глюкозу і гліцерин.Розмішати і добавляти поступово ПРОСІЯНУ цук.пудру.Добре вимішати ,рагорнути в харчову пльонку і в холодильник.Чим довше вона постоїть,тим більше вона буде еластичніша.Я ще добавляла 1 ст л лимонного соку.Гліцерин і глюкозу можна купити в аптеці,або там де продають все для випічки.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 18:21
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Мастика на згущеному молоці

160г цук.-пудри
160г сухого молока
100 г згущеного молока


Сухе молоко змішати з пудрою і поступово додавати до згущеного молока.Добре вимісити .Якщо буде липнути ,підсипати ще трохи пудри.

МАРЦИПАН



225 г цук.пудри
225г меленого мигдалю
1 білок з великого яйця
1 ч л лимонного соку
декілька капель мигдального сиропу


Мигдаль має бути змелений в пудру.
Пудру і мигдаль покласти в миску.Додати рідкі складники і розтерти.Замісити марципан,поки його поверхність не стане гладенькою,а потім посипати зверху цук.пудрою.
Зберігати в поліетиленовому пакеті.Використовувати не раніше чим через 7 лнів після приготування.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 18:41
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Цукрова помадка

1 білок
30 мл рідкої глюкози (сироп)
500г цук.-пудри


Білок змішати з глюкозою,трошки збити.Поступово додавати просіяну пудру.Вимішувати дерев*яною ложкою в однорідну масу.Зкатати готову помадку в шарік -- вона повинна бути плотною і м*ягкою.Якщо липне,додаємо трохи пудри.Потім ще раз добре вимішуємо ,щоб не було в середині порожнин.Загорнути в пльонку.Якщо почне сохнути при роботі,додати прошки гарячої води і добре вимісити.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Іванка
4 червня 2009 18:59
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Привіт дівчата у мене немає слів від ваших шедеврів ви просто молодці
Я переважно прикрашаю торти шоколадом малюю якісь квіточки,листочки,виливаю з шоколаду різні фігурки (машинки,метелики...),
пишу різні побажання.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 червня 2009 19:53
Повідомлення #16


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Larisa
А це хто тут втікати зібрався


Це я smile Просто в мене не дуже виходить, то я думала, шо ліпше тим і не займатись) Але коли бачу такі прикрашені тортики, починаю надіятись, що і в мене получиться) Так шо ми тут з Уляною вчитись у вас будем)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
4 червня 2009 20:30
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я якось раз робила квіти з желатинової мастіки порозкладала пелюстки думала потім зєднаю і на торт покладу а вони дуже швидко висохли і почали крашитись.

А якої фірми маршмеллоу ви берете бо я імпортних того року не нашла у супермаркетах і взяла вітчизняний коли дістала з мікрохвильвки і почала вимішувати то масса стала схожа на резину ледве відлітила від рук і від посуду і викинула все більше не пробувала.
Перейти на початок сторінки
уляночка
5 червня 2009 10:49
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дівчата, дуже дякую за рецепти мастіки lol
Перейти на початок сторінки
ir71
5 червня 2009 11:08
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
sunnygirl,я спочатку теж робила мастику з інпортного маршмелоу,але постійно мала проблеми,бо була як резина.А потім зрештою коли перепробувала багато видів зупинилась на ось цій
і не жалію.Це для мене те що треба.А взагалі мастику треба відчути,щоб можна було з нею працювати
Перейти на початок сторінки
ir71
5 червня 2009 11:17
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ось доречі моє останнє творіння для похресника-випускника

Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100