Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Софія06
29 січня 2010 14:57
Повідомлення #441


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Коко Шанель
А то білий крем зверху - масляний чи білковий?

Білковий, на моїй сторінці є рецепт.
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 січня 2010 16:43
Повідомлення #442


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Софія, дуже елегантний торт! Вишукано і зі смаком. Видно, що готувалося з любов"ю.

Згідно правил, додаю ще посилання на свій Торт із зефіром

і приготування шоколадної мастики до нього тут
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 січня 2010 17:44
Повідомлення #443


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Торт "Барбі" для Софійки
тут
Ще покажу її головний убір
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 січня 2010 17:47
Повідомлення #444


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ще мушу показати на прохання донечки її роботу. Ось стояла біля мене і виліпила таку квітку.
Перейти на початок сторінки
Irina
30 січня 2010 19:04
Повідомлення #445


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Славочка, молодець твоя донечка!!!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
30 січня 2010 20:57
Повідомлення #446


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочка
Ось стояла біля мене і виліпила таку квітку.


Правильно! Так і виховуються гарні господині з пуп"янка...і розвивається єстетичний смак smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2010 08:43
Повідомлення #447


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дуже зручно працювати з маршмелловою мастикою. Желатинову зробила лише задля гарного чисто білого кольору. Але вона сохне, кришиться. А як зробити білу з мармишок?хто знає? А чи пробував хто -небудь робити марципан? Маю такий рецепт:
1 скл. миндалю, 1 скл. цукру, 0,25 скл води, 1 ст. л. порошка какао, пудра.

І ще одне питання: чи краще під мастику покривати ганашем, чи повидлом, чи кремом на маслі?
І ще одне про холодильник. Мастика у ньому розм"якає. Якщо торт має постояти 1-2 дні до свята, то може начинка зіпсутися без холодильника.Як тоді?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 лютого 2010 09:44
Повідомлення #448


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Славочка
А чи пробував хто -небудь робити марципан

Славочко, я пробувала робити марципан в домашніх умовах. Майже за таким самим рецептом тільки без какао. Весь прикол в тому, щоб подрібніше розім"яти підсмажений мигдаль, він має бути борошноподібним, а далі то вже справа практики. Тренуйся. Удачі.
Знаєш скільки я "перепсувала" горіхів поки в мене вийшло. Ото вже чоловік порадів, бо все невдале йому діставалось lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2010 09:47
Повідомлення #449


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
буду і я пробувати. дякую
Перейти на початок сторінки
котяра
1 лютого 2010 10:28
Повідомлення #450


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Славочка,Супер Барбі. А донечка твоя " справжня мамина помічниця"
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100