Volo-shka
ТОчно сказати яку треба пропорцію на торт не можу, бо все що залишається з"їдає помічник , але беру порівну :
якщо 200-250 мг вершків, то відповідно і 2 плитки шоколаду по 100 грамів. Іноді додаю до ще гарячої суміші грамів 20-30 масла вершкового.
Маруся
Олю, це робиться дуже просто. Вершки нагріваються на газі майже до кипіння і або до них кидається пламана плитка шоколаду або заливається тими гарячими вершками шоколад або шоколадні чіпси, бажано чорного шоколаду, і тоді просто мішається до того часу аж поки шоколад повністю не розтопиться.
Пропорція, на 1 склянку (235мл) вершків 9 унцій (250гр) темного шоколаду. В кінці радять додати столову ложку коньяку але я не давала. Бачила в Іри в переписах, що вона додає желатину але мені і без желатини добре застигає і тримається купи.
Волошко, Марусю, дякую, дівчата!
От я ще знову чогось нового навчилася.