Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
17 грудня 2009 14:51
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
olga
Була би ще дуже вдячна, якби Ви пропорції написали. Скільки вершків, скільки шоколаду.

ТОчно сказати яку треба пропорцію на торт не можу, бо все що залишається з"їдає помічник lol , але беру порівну :
якщо 200-250 мг вершків, то відповідно і 2 плитки шоколаду по 100 грамів. Іноді додаю до ще гарячої суміші грамів 20-30 масла вершкового.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 грудня 2009 16:30
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Volo-shka торт з калами дуже гарний і кали як живі smile
Іра і твоя сорочка як завжди на висоті wink молодці
Перейти на початок сторінки
Маруся
18 грудня 2009 00:08
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
olga
Скільки читаю про той ганаш. Дівчата, що то таке і як його робиться?


Олю, це робиться дуже просто. Вершки нагріваються на газі майже до кипіння і або до них кидається пламана плитка шоколаду або заливається тими гарячими вершками шоколад або шоколадні чіпси, бажано чорного шоколаду, і тоді просто мішається до того часу аж поки шоколад повністю не розтопиться.

Пропорція, на 1 склянку (235мл) вершків 9 унцій (250гр) темного шоколаду. В кінці радять додати столову ложку коньяку але я не давала. Бачила в Іри в переписах, що вона додає желатину але мені і без желатини добре застигає і тримається купи.
Перейти на початок сторінки
olga
18 грудня 2009 11:38
Повідомлення #174


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Volo-shka
ТОчно сказати яку треба пропорцію на торт не можу, бо все що залишається з"їдає помічник , але беру порівну :
якщо 200-250 мг вершків, то відповідно і 2 плитки шоколаду по 100 грамів. Іноді додаю до ще гарячої суміші грамів 20-30 масла вершкового.



Маруся
Олю, це робиться дуже просто. Вершки нагріваються на газі майже до кипіння і або до них кидається пламана плитка шоколаду або заливається тими гарячими вершками шоколад або шоколадні чіпси, бажано чорного шоколаду, і тоді просто мішається до того часу аж поки шоколад повністю не розтопиться.

Пропорція, на 1 склянку (235мл) вершків 9 унцій (250гр) темного шоколаду. В кінці радять додати столову ложку коньяку але я не давала. Бачила в Іри в переписах, що вона додає желатину але мені і без желатини добре застигає і тримається купи.


Волошко, Марусю, дякую, дівчата! love

От я ще знову чогось нового навчилася. wink
Перейти на початок сторінки
ir71
20 грудня 2009 16:24
Повідомлення #175


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Трохи вам підкину їдей,як робити квіточки.Ромашки

ніжні маленькі квіточки

орхідея

рози

як обтягнути торт мастикою

Квадратний торт
Перейти на початок сторінки
ir71
20 грудня 2009 20:14
Повідомлення #176


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Новорічні ідеї з "однокласників"



Перейти на початок сторінки
Volo-shka
21 грудня 2009 08:21
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713




Всередині торт "Кавовий аромат" рецепт
тут
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
21 грудня 2009 13:15
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
ir71
Шкода що та малеча,котрій рочок ще того не розуміє,яка це краса!!!!

Іра, хоч і не розуміє, а за зайця схватилася першим ділом lol
Уляночка,
Іра,
Надія,
Sunnygirl,
дуже дякую.
Перейти на початок сторінки
уляночка
21 грудня 2009 13:17
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Volo-shka
Іра, хоч і не розуміє, а за зайця схватилася першим ділом
lol lol lol
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
21 грудня 2009 17:58
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Саша, прекрасний тортик на 1 рочок!Суперр! laughing wink
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 16:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100