Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Кокосянки
 

Кокосянки

17 лютого, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Кокосянки

2 яйця
140 грам цукрової пудри
200 грам кокосової стружки

Щось мене понесло на печенько того місяця)))) Так експериментую і випікаю всяке різне! А що найсмачніше, то ділюся з вами)))
Кокосяночки дуже простенькі в приготуванні... Їх зможе приготувати навіть початківець, який освоює кухню)))


Білки збити з пудрою, додати жовтки і ще хвильку збити. Висипати до маси кокос, добре вимішати ложкою. Деко добре змастити жиром (я встелила пергаментним папером). На нього чайною ложечкою накладати массу. Розраховувати на те, що печево трохи розплеветься... Випікати 15 хв, при температурі 170 градусів. Коли вистигне, зняти з деко. Увага!- не пересушити в духовці!!!!

Печенько зверху хрустке, а в середені мягкеньке і ніжне!!!!

Кокосянки


Всім смачного чаювання!!!)))

Рецепт підглянула на Мojewypieki.com


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Roksolana (18 лютого 2013 05:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
я дуже люблю це печиво в нас воно називається кокосові макаруни (сoconut macaroons), для любителів кокосу супер десерт a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#2 написав: ole4ka (18 лютого 2013 13:31)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
я роблю таке у вигляді кульок winked дуже люблю!


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#3 написав: Ксенічка (18 лютого 2013 16:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Марічка belay як завше все так апетитно та приємно для милування, фото так гарно передають чудово приготоване печенько. Дуже смачне печенько, таки до вподоби дівчатам особливо так як кокос наш смаколик lol
 



#4 написав: Darka (19 лютого 2013 04:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Печенько супер winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Ольга.. (21 лютого 2013 14:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
печу а в мене не виходить((((((
 



#6 написав: мари4ка (22 лютого 2013 13:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
а що саме не виходить???
 



#7 написав: Ольга.. (22 лютого 2013 20:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
воно в мене плоске(тоненьке),і коли я витягнула з духовки,такий запах(кокос підсмажився)все давала по рецепту,тільки папером не стелила,спочатку помастила олією---не вийшло,потім помастила маргарином не вийшло recourse
 



#8 написав: мари4ка (24 лютого 2013 13:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
То воно просто горить знизу.....Підстели пергамент і клади більше маси, ну і довго в духовці не трима!!!!! Там же ш нічого такого в середині нема, тільки яйця. Можна трошки підрумянити і все!!!
 



#9 написав: Ольга.. (24 лютого 2013 13:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
Буду пробувати,дякую за пораду))
 



#10 написав: Кіра (28 лютого 2013 16:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Обожнюю кокос.....він дуже корисний доречі))))
Хімічний склад доводить корисні властивості кокоса. Адже наскільки в нім великий вміст вітамінів( B1, B2, B3, B5, B6, C, E, H) і мікро- і макроелементів (калій, кальцій, фосфор, залізо, мідь марганець, йод)! Лауринова кислота (вона ж є основною жирною кислотою в грудному молоці), що міститься в кокосі, стабілізує холестерин в крові. Таким чином, знижується ризик виникнення атеросклерозу і сердечно- судинних захворювань.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100