0,5 кг рибного філе ( в мене філе тілапії)
2 яйця
100 гр. твердого сиру
1 ст. лож. муки
сіль, перець для смаку
сік лимона для маринування риби
панірувальні сухарі
олія для смаження риби
Філе риби ріжимо на смужки, маринуємо сіллю, перцем, соком лимона
Готуємо кляр. Збити яйця + тертий на терці з дрібними отворами сир ( якнайдрібніше) + муку, все перемішати
Рибу обволікуємо спочатку в панірувальних сухарях, потім в клярі і обсмажуємо!
Хочу сказати, що дуже смачні пальчики виходять, і йдуть на "УРА")))
Доречі, дуже смачна риба тіляпії, раджу спробувати!!!
Рецепт авторський.
Всім смачного!!!