Цвітну капусту покласти в каструлю з підсоленою водою і проварити на невеликому вогні 5-7 хвилин, викласти, вистудити. Помити курячу грудку, просушити і змолоти на м'ясорубці, додати сметану, тертий сир і спеції до смаку. Добре вимішати. Розігріти духовку до 180 градусів. Покласти цвітну капусту в глибоку миску по розміру капусти. Гострим ножем вирізати серединку. Заповнити фаршем між суцвіттями і серединку. Перекласти капусту в змащену жиром форму і запікати 30 хвилин. За 5 хвилин до закінчення запікання
приготувати соус: розтопити вершкове масло, всипати муку і перемішати. Влити молоко і розмішувати щоб не було комочків. Вкінці додати сіль, перець і 3 столові ложки тертого сиру, добре вимішати і варити соус 2-3 хвилини до загустіння. Витягнути цвітну капусту з духовки, залити соусом, посипати тертим сиром, що залишився і поставити назад в духовку запікатися 20-25 хвилин.
Смачного!