Печиво получається м"якеньке, з запахом меду.
Вівсяні хлопья помолоти в борошно, я брала хлопья швидкого приготування і молола на кавомолці.
Борошно просіяти в миску та додати вівсяне
яйце збити вінчиком з цукром та медом ( мед брала штучний)
Соду погасити в сметані.
До збитого яйця, продовжуючі збивати вінчиком, додати олію, сметану та частинами всипати борошняну суміш
все добре перемішати, я перемішувала ложкою. Тісто не рідке, але не дуже густе.Накрити тісто плівкою та поставити в холодильник на 1 годину ( в мене стояло десь 3 години, бо гуляла з внучкою).
Виймаємо тісто з холодильника, руки змочуємо олією, відщипуємо кусочок, робимо кульку, трішки сплющуємо і викладаємо на протвінь, застелений пергаментом
Випікаємо у розігрітій духовци до 180. = 20-25 хв.
Виймаємо, охолоджуємо і насолоджуємось !