1 кг курячого філе 3 шт. яйця 3 зубки часнику 1 ч.л. сіль 0,5 ч.л. перець чорний мелений 1 ст. л. мелених горіхів 1 скл. панірувальних сухарів
Філе помити, обсушити і порізати на відбивні. Легенько відбити з двох сторін. Яйця збити з сіллю, перцем і вичавленим часником. Суху булку (в мене батон "сихівський") потерти на терці або подрібнити блендером на сухарі. Сухарі змішати з меленими горішками. Кожну відбивну обмакнути з двох сторін в яйцях і обкачати в сухарях. Викласти на застелену пекарським папером бритванку і запекти в розігрітій до 180 градусів духовці. Я запікала 30 хв. зменшивши температуру до 150 градусів.
Вийшло дуже смачно і корисно, бо не смажене.
Джерело: рецепт власний.
|