|
риба (у мене сьогодні була щука), мука, часник, коріандр, олія для обсмажування, сіль
Рибу чистимо, нарізаємо порційними шматочками. Часник перепускаємо на часникодавку, додаємо трошки солі і коріандру меленого, розбавляємо водою (щоб вийшла рідесенька кашка). Кусочки риби обмачуємо в муку, ставимо в пательню, в розігріту олію. Посипаємо сіллю. Після того, як риба обсмажиться з одного боку, перевертаємо на другий, посипаємо сіллю. Коли кусочки підсмажаться, витягуємо з пательні в миску з часниково-коріандровою заправкою,обмочуємо з усіх боків. Складаємо на тарілку. І можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Джерело: рецепт тітки
|
|