|
50 г сиру Маасдам (Maasdam) 1 морквина 1 апельсин 1 яблуко 1 ківі
Заправка: 1 ч. л. рідкого меду
Відварюємо очищену моркву у підсоленій воді.Далі її натираємо на крупній терочці. Чистимо та ріжемо пластиночками апельсин та ківі. Сир Maasdam річемо частину пластинками, а частину натираємо на терочці. Викладаємо шарами: апельсин, морква, ківі, сир пластинками, морква, яблуко, натертий сир. Заливаємо чайною ложкою ріденького меду. Смак у салату цікавий, сир додає насиченості та солоду, тому медову заливочку можна опустити. Маасдам (Maasdam) - представник сирів натурального визрівання, отримав свою назву на честь маленького містечка Маасдам в Нідерландах. Сир відрізняють великі дірки і солодкуватий смак. На сьогоднішній день, Маасдам - найпопулярніший сир Голландії після Едамер і Гауді.(Вікісловник) Страва пасуватиметься для дієтичного сніданку.Смачного вам!
Джерело: Записник "Гості на дієті" )
|
|