2 шт. скумбрії
2 ст. л. сметани
1 яйце
2 ст. л. олії
сіль, перець - за смаком
Рибу промити, зробити розріз по черевцю. Видалити кістки і хребет, акуратно зрізаючи ножем м'якоть.
Зняти тонку шкірку, яка покриває рибу і акуратно зрізати спинні плавники, таким чином, щоб плавці залишилися з'єднані між собою. Ще раз добре промити
Посолити і поперчити з обох сторін. Змастити сметаною і залишити хвилин на 20.
Яйце збити і розподілити по поверхні філе.
Перед смаженням струсити надлишки яйця.Обжарити шніцель на добре розігрітій сковороді на олії з обох сторін.
Викласти на порційні тарілки.Подавати з картоплею або рисом.
Смачного!!
Я ще добавляла приправу до риби і маринувалась у мене цілу ніч.