Зварити яйця і відділити жовтки від білків. Жовтки потерти і викласти на блюдо. Покрити майонезом. Потерти сир і викласти зверху,роздавити 2 зубчики часнику і викласти зверху на сир, покрити майонезом.
Грецькі горіхи подрібнити і посипати зверху.
Білки порізати і викласти на горіхи, жирно помазати майонезом.
Відварену в підсоленій воді цвітну капусту розібрати і викласти зверху на майонез у вигляді панцира.
Один зубчик часнику видавити, змішати з тертим сиром і заправити майонезом (я додала ще трошки горіхів). Із цієї маси виліпити лапки, голову і хвостик черепахи. Зверху посипати кропом.
Джерело: Цей салат, я знайшла на сайті "Карта вкуса".