|
2 кг свинини сіль часник лавровий лист чорний перець 3 скл. житнього борошна холодна вода
Спочатку все за класичним рецептом: обсушити м'ясо, зробити надрізи, нашпигувати часником з лавровим листом, натерти сіллю, свіжезмеленим перцем, поставити маринуватися на 1 добу в холодильник. А потім: Духовку нагріти до 180 градусів. Борошно змішати з сіллю, поступово додаючи води, замісити круте тісто. Дати йому передихнути 5 хвилин. Розкатати тісто товщиною 0,5 см, по центру викласти м'ясо, обмотати м'ясо тістом, защіпнути краї. Запікати 2 години.
Буженина виходить ніжна, соковита, дуже смачна. А запечене тісто розмітається швидше за буженину!
Смачного.
Джерело: рецепт моєї мами
|
|