Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 ВСЯКІ СМАКОЛИКИ:), Мої улюблені рецепти!
Natalyi
23 листопада 2010 22:10
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Дуже гарний хлібчик, Марічко ! Я тепер експериментую з випічкою хліба, обов'язково спробую і Твій ... belay

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 листопада 2010 22:13
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Гарбузовий суп-пюре з макаронами

На 1літрову кастрюлю почистити 3 середніх картоплини,1 морквину,порізати на шматочки і відварити на бульйоні,додати до смаку сіль,приправи.
Окремо:50 гр олії розкалюємо до гарячого,в неі кидаємо 3 зубці часнику,розрізаних на двоє.Коли часниз зазолотиться,витягнути з оліі,і викинути в неї 200-300 гр натертого гарбуза і потушити до готовності.В кінці додати 1 чайну ложку томатної пасти.
Протушений гарбуз викласти в суп і все збити блендером до однорідної маси.
Окремо відварити 100 грам крупних макаронів(у мене банти) і викласти в суп,додати зелені по бажанні і довести до кипіння!!!
СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 листопада 2010 22:15
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Гарний хліб! люблю пекти на сиворотці або кефірі.дуже м'який!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 листопада 2010 23:16
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Natalyi,
Славочка,
gutka
Дякую дівчата,пригощайтесь на здоровя!!! belay
Перейти на початок сторінки
мари4ка
25 листопада 2010 10:43
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ПЕЧЕВО ІМБИРНЕ(його переважно готують на Різдвяні свята)
Печево має неймовірний святковий запах!!!



300 гр борошна
125 гр цукру
100 гр масла кімнатної температури
85 гр меду
35 мл молока
1 яйце
1-1,5 ч.л. меленого імбиру(бажано свіжого)
1 ч.л. кориці
1 ч.л. розпушувача
0,5 ч.л. меленоі гвоздики,духмяного перцю.

Масло збити з цукром+яйце,молоко, і мід,та збити.+ спеції,розпушувач і борошно і вимісити.
Розкачати товщиною 5 мм і пекти 8-10 хв при темп 200 градусів.
ВАЖЛИВО:
-Тісто буде мяке і липке,його треба покласти в холодильник.Чим довше тісто в холодильнику,тим його краще розкачувати(поставити на 1 год)
-Не забивати тісто борошном!!!


мої замітки:
-забагато цукру,печево виходить навіть не солодке,а нудке,я б дала не 125 гр-а 50 гр.
-замість молока,на мою думку,треба краще дати сметани,і замісь цілого яйця жовток!!!Тоді тісто буде крихкіше!

Повідомлення відредагував мари4ка - 25 листопада 2010 10:45
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 листопада 2010 15:11
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
цікаве печиво! такий пряник ароматний.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 листопада 2010 21:14
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Привіт всім!!!Запрошую сьогодні на рибку!Ось таку рибину мій рибалка зловив у неділю!Ото вже я собі душу відвела,та щука важила 3,5 кг

а ікри мала цілу миску!!!


А ось як ми її приготували
Риба на картоплі під сиром


Картоплю почистити,потерти на терці з великими отворами,посолити,приправити,додати трохи майонезу,все перемішати,виложити на бритванку змащену олією.
На картоплу виложити шматки риби,попередньо замариновані в прянощами(або приправою до риби) і посолені.
На рибу викласти протушковані овочі:цибуля,морква,помідор,Юперець болгарський(якщо є)(в мене тільки цибуля і морква).
Все затерти твердим сиром і помалювати майонезом!
Запікати при темп. 180-200 градусів протягом 1 год.
СМАЧНОГО!!!
А з ікри я катлеток нажарила!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
29 листопада 2010 21:41
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Марічко, дуже гарне твоє фото з щукою, ти дуже гарна. Я трохи собі інакше тебе уявляла. Щука така велика! А сама страва апетитна! І взагалі ти МОЛОДЕЦЬ! m05004 a0a
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
29 листопада 2010 22:27
Повідомлення #59


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: мари4ка
відвела,та щука важила 3,5 кг

Ваууу!Ото рибисько!!А от мій рибалка ще ніразу такої не приніс am Файна рибка на картоплі!Смачноо winked

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 листопада 2010 23:08
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Natalyadiva
Марічко, дуже гарне твоє фото з щукою, ти дуже гарна

Natalyadiva,дуже дякую!!!Мені приємно!!!

Цитата: LiLu
А от мій рибалка ще ніразу такої не приніс

Та й мій рідко приносить,а то вже як приніс,то риніс wassat та та щука не сама була,просто всі риби біля неї сховались!Я ще мала 10 кг коропа,і ще трохи менші щучки(по 1 кг) на фаршировання залишила.
Ось

Мій синок має росту 88 см,а та щука,майже,як він))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 60
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100