Привіт всім!!!Запрошую сьогодні на рибку!Ось таку рибину мій рибалка зловив у неділю!Ото вже я собі душу відвела,та щука важила 3,5 кг
а ікри мала цілу миску!!!
А ось як ми її приготували
Риба на картоплі під сиромКартоплю почистити,потерти на терці з великими отворами,посолити,приправити,додати трохи майонезу,все перемішати,виложити на бритванку змащену олією.
На картоплу виложити шматки риби,попередньо замариновані в прянощами(або приправою до риби) і посолені.
На рибу викласти протушковані овочі:цибуля,морква,помідор,Юперець болгарський(якщо є)(в мене тільки цибуля і морква).
Все затерти твердим сиром і помалювати майонезом!
Запікати при темп. 180-200 градусів протягом 1 год.
СМАЧНОГО!!!А з ікри я катлеток нажарила!