Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6095
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13352
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksana_k
24 серпня 2010 11:40
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
мастику я робила пастилаж. На смак солодка, там же пудра. Із купленої пудри виходить краща, як із домашньої. Я, як на перший раз, задоволена дуже. Ще залишилось придбати трохи формочок. Сьогодні хочу спробувати зробити машину, в чоловіка завтра день народження, а чоловіки, як завжди, мріють про краще авто, ніж є.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:49
Повідомлення #12


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6095
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13352
Цитата: Larisa
Мастіка з маршмелоу
400г маршмелоу
500г цуркової пудри
1 ч л води (або пару капель лимону)

Маршмелоу з водою на 20- 30 сек в мікрохвильову.Потім підмішуємо пудру ,поки перестане липнути до рук.В кінці додала трошки м*якого масла.

Мастіка з жилатином

2 ст л холодної води
1,5 ч л жилатину
1,5 ст л рідкої глюкози
2 ч л гліцерину
450 г цукрової пудри

Жилатин залити водою і дати набухнути.Потім розігріти на плиті ,поки не розійдеться повністю.АЛЕ НЕ КИП*ЯТИТИ ! Додати глюкозу і гліцерин.Розмішати і добавляти поступово ПРОСІЯНУ цук.пудру.Добре вимішати ,рагорнути в харчову пльонку і в холодильник.Чим довше вона постоїть,тим більше вона буде еластичніша.Я ще добавляла 1 ст л лимонного соку.Гліцерин і глюкозу можна купити в аптеці,або там де продають все для випічки.


Цитата: Larisa
Мастіка на згущеному молоці

160г цук.-пудри
160г сухого молока
100 г згущеного молока

Сухе молоко змішати з пудрою і поступово додавати до згущеного молока.Добре вимісити .Якщо буде липнути ,підсипати ще трохи пудри.

МАРЦИПАН



225 г цук.пудри
225г меленого мигдалю
1 білок з великого яйця
1 ч л лимонного соку
декілька капель мигдального сиропу

Мигдаль має бути змелений в пудру.
Пудру і мигдаль покласти в миску.Додати рідкі складники і розтерти.Замісити марципан,поки його поверхність не стане гладенькою,а потім посипати зверху цук.пудрою.
Зберігати в поліетиленовому пакеті.Використовувати не раніше чим через 7 днів після приготування.

Цукрова помадка

1 білок
30 мл рідкої глюкози (сироп)
500г цук.-пудри

Білок змішати з глюкозою,трошки збити.Поступово додавати просіяну пудру.Вимішувати дерев*яною ложкою в однорідну масу.Зкатати готову помадку в шарік -- вона повинна бути плотною і м*ягкою.Якщо липне,додаємо трохи пудри.Потім ще раз добре вимішуємо ,щоб не було в середині порожнин.Загорнути в пльонку.Якщо почне сохнути при роботі,додати прошки гарячої води і добре вимісити.

Дівчата,знайшла відео ,як робити розу з мастіки .Може пригодиться.Там на англійській мові,але якщо ви хоч трошки дружите з англійською,можна все зрозуміти smile

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

Як робити калли .

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

Як робити бант з мастіки

Тут


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 15:27
Повідомлення #13


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6095
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13352
Цитата: Larisa
Як зробити торт Русалочка

Тут

Торт поні

Тут

Торт пожарна машина

Тут

Торт робот

Тут

Мастіку роблю так - пачку маршмелоу висипаю в миску ,добавляю пару капель лимону(або води) і на пару секунд(5-10) кладу в мікрохвильовку.Виймаю , добре перемішую і додаю просіяну цукрову пудру.Додаю на око,щоб вийшла еластична маса.Якщо я буду робити фігурки,то масла не додаю.А коли на покриття торта - тоді додаю. Склеюю детальки мокаючи пензлик в клей - трішки мастіки розвожу у воді . Готові фігурки підсушую і змащую горілкою (щоб блистіли).


Цитата: ir71
Ось хочу поділитися рецептом мастики для прикрас на торт ,може комусь згодиться
Для приготування мастики нам знадобиться:
цукрова пудра - 300-400 грам (просіювати, аби небуло грудок)
вершкове масло 50 гр1-2г лимонної кислоти, фарбник
Все окрім пудри поставила в мікрохвильову піч секунд 30, мармишки збільшаться в об'ємі, і трохи потають, нікуди не відходите від мікрохвильової печі, Вам може знадобитися менше часу, секунд 10.
Спочатку гарненько вимісила ложкою до однорідного стану(аби .не було грудочок).. Потім насипала цукрової пудри, приблизно грам 70-100, я все роблю на око.

Додаю ще цукрової пудри і замішую до утворення щільної маси. Коли ви відчуєте, що ложкою це робити вже незручно, насипайте на стіл цукрову пудру, викладайте на неї зверху мастику і продовжуйте вимішувати.
Коли мастика стане еластичною (липнути вона не перестане, на столі весь час повинна знаходитися цукрова пудра), скачати в грудочку і покласти її целофановий мішочок.
При необхідності, дістати, дати мастиці відпочити і стати кімнатної температури. Змастити руки вершковим маслом, ще небагато вимісити і працювати на поверхні посипаною цукровою пудрою. Я раджу посипати поверхню при роботі крохмалем.
Розкачати шматочок мастики(бажано тонко!тоді квіточки виглядають краще) і з допомогою формочок видавлювати потрібні форми і формувати з них квіточки.Для зклеювання форм між собою, я використовую пензлик і звичайну воду
Готові вироби покласти в сухе місце на 4-5 доби, для того щоб добре висохли.Лише після сушки можна підфарбувати квіти, листочки або фігурки в необхідний колір.Для блиску я покриваю яйчним білком.


Цитата: Volo-shka
Учора пробувала робити троянди із шоколаду. Із білого вийшли, а от із чорного щось ніяк. Єдиний недолік, що шоколад трохи м"який і довелося їх ліпити майже в холодильнику.
Якщо хтось хоче спробувати ось рецепт:
розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій 100 гр білого пористого шоколаду (такий найкраще) я брала Міленіум. До розтопленого шоколаду додати 1 ст. л. рідкого меду і все добре перемішати спочатку ложкою, а потім руками мішати до тих пір, поки маса не стане пластичною як пластилін. Краще це робити над тарілкою, бо із маси тече зайве масло. А потім далі ліпите фігурки, як із мастики.

ікра, то зовсім не страшно)))
Я робила так : на пачку вишневого желе додала трохи помаранчевого барвника (щоб було схоже на справжню, а не білкову ікру ), приготувати желе за рецептом на пачці але води в два рази менше + 1 ст. л. желатину. Залишити щоб трохи охолонуло.
Попередньо взяти 0,5 л олії без запаху, можна найдешевшої))), і покласти її в морозиловку, щоб замерзла, краще на ніч, (у мене в зв"язку із обставинами, пролежала лише 2 години))))), а потім достаєте пляшку із замерзлою олією, відкриваєте її, і набравши в 10-кубиковий шприц охолодженого рідкого желе, капаєте його в пляшку із олією. Оскільки олія холодна, то крапельки падаючи до дна встигають захолонути. Якщо встигатемете капати по два рази на одне місце, то ікра буде більшою.
Після того, як наметали необхідну вам кількість ікри, обережно злити через сито вистелене марлею, зайва олія стече, і поставити в холодильник хай чекає свого часу на бочку))))


Цитата: Славочка
Зробила желатинову мастику
(желатин 1ст.л.,вода50мл, мед 3 ч.л., лим.сік 1ч.л.,пудра 250 г, крохмаль120 г.)
Гарно пахне медом, але швидко сохне. Придатна для малих виробів

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 15:50
Повідомлення #14


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6095
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13352
Журнали цікаві

http://picasaweb.google.es/elena8482/

http://picasaweb.google.com/elena848/

Книги

http://picasaweb.google.com/materialcursos.sandra
http://picasaweb.google.com/licettevelin
http://picasaweb.google.com/monicaalejandra1967
http://picasaweb.google.com/misenvios
http://picasaweb.google.com/thewitchofOZ1985
http://picasaweb.google.com/geraldinarevisdetortas
http://picasaweb.google.com/totabulls
http://picasaweb.google.com/ALBUMSTRAWBERRY
http://picasaweb.google.com/silviabaez
http://picasaweb.google.com/belchiors
http://picasaweb.google.com/marycocina1
http://picasaweb.google.com/lunavaldivia
http://picasaweb.google.com/pandecoahguila
http://picasaweb.google.com/maribelcoromoto
http://picasaweb.google.com/animevi
http://picasaweb.google.com/minerva7am
http://picasaweb.google.com/seorial2003
http://picasaweb.google.com/sicri15
http://picasaweb.google.com/pilarcira2007
http://picasaweb.google.com/amayabm
http://picasaweb.google.com/alfadeco.alejandra
http://picasaweb.google.com/lunavaldivia
http://picasaweb.google.com/MAROANMRA
http://picasaweb.google.com/cecy541
http://picasaweb.google.com/asile18
http://picasaweb.google.com/revistasdepilarin/AlbumSenzaTitolo

http://picasaweb.google.com/Traast/Reposteria_PastelesRapidosFaciles
http://picasaweb.google.com/Traast/_cocinaChocolate
http://picasaweb.google.com/gladysfg
http://picasaweb.google.com/elbazel
http://picasaweb.google.com/raulillo.ok
http://picasaweb.google.com/Regiane.Ikenaga

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 жовтня 2010 12:34
Повідомлення #15


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6095
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13352
Кружевна аплікація
Майстер-класи на Кухарці
Майстер-класи на Самоварі
Розділ з тортами на сайті Повари
Розділ на Хлібопічці
Джаз Кук
Тема на Дольче Віта
Тема на Куліна ру
Тема на Кукінгу
Тема на Дети-погодки

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Свєтік
2 листопада 2010 23:01
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Дівчатонька, підкажіть будь-ласка,якої товщини має бути мастика для покриття торта.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
3 листопада 2010 10:31
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Свєтік
Дівчатонька, підкажіть будь-ласка,якої товщини має бути мастика для покриття торта.

Не менше 0,5-0,3 см.
І звичайно велике значення має , як добре ти вирівняєш поверхню торта, якщо рівнесенько, то можна тоньше:)

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Свєтік
3 листопада 2010 11:26
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Volo-shka,
Дякую 3fb
Перейти на початок сторінки
Soni
4 листопада 2010 08:45
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2585
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1878
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:165706919

Бали: 6842
Дівчата допоможіть мені будь ласка, я правда з дурними питаннями, але ж мушу навчитись.
Коли можна клеїти на торт квітички після того як нанесла мастіку?, і чи можна вже прикрашений торт ставити в холодильник і на скільки? Дякую і вибачте за дурні запитання.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2014 11:14



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в22:21:23

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:44:29

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:23:24

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:01:42

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в11:55:45

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
19 квітня 2014

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Oksanochka, Galuska
Роботи: Google AdSense, crawl Bot, MSN Bot, Yandex Bot, spider Bot, Google Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Galuska, myar, Дзвінка, Танічка, Цукерочка, muroslava07, Goonketa, Светочка, sergikanter, Lyubov_68, Natalyi, Red_elf, pumaducati, Аргония, Іванка, богдар2008, уляна, Мотрона, Ludka, olga1969

Нове на форумі
 
Рецепти паски
  Пише Натонька (Сьогодні, 08:12)
Грядочка
  Пише lana (Сьогодні, 07:46)
Наші улюбленці
  Пише Лорі (Сьогодні, 07:37)
Вітання для maija23
  Пише angelina (Учора, 23:57)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:28)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Учора, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова (22 квітня 2014 22:21)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 18:49)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100