Вітаю нашу американську подругу з днем народження !
Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров'я і щастя без ліку, Хай обминають дім твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку І довгого, довгого щедрого віку.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила Ваш дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в Вас буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дорога Марусенько! Від усього серця вітаю з Днем народження! Бажаю безмежного щастя,радості кожного дня,гарного настрою,море кохання,тепла і здійснення задумів!
Ти наша невгамовна господинька і чудова матуся - бажаю тобі здоров'я, любові і сил для здійснення усіх мрій!!! А ще бажаю тобі прилетіти до рідного Львова з усією сім'єю і побачитися з нами!!!
Вітаю! Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!
Мої найщиріші вітання для Марусі !!! Бажаємо миру і світлої долі, Запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, Щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви Будьте завжди Ви здорові й щасливі!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
У день народження я хочу просто побажати тобі, щоб ти і твоя сім'я ніколи не хворіли, як і у всі віки - здоров'я то основа. А ще - я бажаю щоб збулось усе, що вже побажали тобі до мене. Хочу ще сказати, щоб у тебе і надалі залишились усі риси за які ми тебе поважаємо, щоб ти не мінялась, а була такою як є!