Квітки, пляцки, хлопи, подарунки тобі вже тут накидали, то я скромно привітаю, ну і потім посуд помию, як той баль скінчиться Марусиночко, я тобі бажаю сприймати життя таким, яким воно є, але завжди намагатись бачити в ньому більше хорошого. Нехай у цей святковий день ти по особливому відчуєш тепло своїх близьких та друзів і по новому будеш відноситись до того, що в тебе вже є. Звичайно я бажаю тобі здоров'я, натхнення та успіхів у всіх твоїх справах, і щоб посмішка завжди прикрашала твої уста!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Марусечко!Дорога наша майстриня, і чудова господинька,гарна молода жіночка і прекрасна мама! Від усієї душі вітаю Тебе з Днем народження!Щоб життя було сповнене радості і кохання, будь щасливою ,єдиною і неповторною! Бажаю здійснення усіх задумів і мрій! Ці квіти Тобі!
Марусечко! Вітаю з днем народження! Нехай Господь шле благословення з небес, дарує здоров'я і всілякі ласки! Радості Тобі від Твоїх чудових діточок, сімейного щастя, миру і спокою у серці!
Маруся! Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом Вас завжди сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Дякую! Я сьогодні відчуваю себе президентом, бо всі дзвонять поздоровляють, присилають квіти. Чоловік букет троянд купив і купу бальонів. Так що я сьогодні ось такий місьо