Марусю, приєднуюсь до всіх привітань, які звучали на твою адресу І хочу побажати щоб завжди жила в достатку, при доброму здоров"ї, оточена любов"ю своїх рідних людей:) А це тобі до чаю:)
З Днем Народження тебе вітаю. Багато щастя тобі я бажаю, а особливо щастя в любові. Хай буде в житті кожна мить прекрасною і нехай доля береже тебе від бід, успіхів у малих і великих справах. Багато подарунків і веселися від душі!
Маруся!!! З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
Хай легко працюється, Добре живеться, Все вміється, множиться і додається. Здоров'я міцного,щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаю!МАРУСЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!
Дорога Марусечко!!! Щиро вітаю з Днем народження!!! Бажаю щастя,любові,радості!!!З днем народження вітаю щиро нині, Здоров'я, радості бажаю сповна! Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна!!! Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива! Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність! Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання! Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаю усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров'я і щастя без ліку, Хай обминають дім твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку І довгого, довгого щедрого віку!!!!!
Вітаємо Марусю щиро! Бажаємо добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!