то таке лиш є Тернополі. Тре зробити здибанку і сфоткати вам, бо інакше не розтолкуємо. Дякую всім за відгуки...а нотатки? то настроєве...не годен зимою писати, бо лапи мерзнуть :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Якось донечка сказала: - Хочу щоб у тебе Як у пташки гарні крила виросли до неба. Ніжно серце защеміло.... Я відчула силу! І куди ж я полечу? Запитала в доні Відповіла доня: - нікуди, мами не літають, МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ! /десь з інету/
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
lenameln, а чого це вона у вас кубиками? ластівчині бараболі маються ся рихтувати строго по рецепту: малі пополам, сердні на четверо, а великі бараболі на ластівчині тертюхи, а так як тертюхів я не писала то робіть бараболі через день)))
,як ся вдало ,але смак думаю,що не змінився ,сама їм і всіх запрошую! А ви,Ластівко,давненько рецептиками новенькими нас не тішили,вам ,як голові профкому-"виговор"
А ви,Ластівко,давненько рецептиками новенькими нас не тішили,вам ,як голові профкому-"виговор"
нє, моя зозулько, рецепти від ластівки то як виграш у лотереї, ще на перших установчих зборах було виголошено, що я не готую, я лиш ....а...то довго розказувати, що входить в мої обов"язки, то тре на сходини ходити :) а давати виговор голові профкому може лише Натонька, і тим хто страх втратив
Додаю до свого нотатничка такі слова (не знаю, хто автор)
ПОБАЖАННЯ УСІМ БАТЬКАМ. ЛЮБІТЬ дітей - то скарб ваш найцінніший, Народжений із вашого єства. Нехай вони вам будуть наймиліші Без вас душа у них буде черства. ЛЮБІТЬ дітей розумних і не дуже; За скоєні провини жде отвіт. Нехай усім вам буде не байдуже, Кого колись ви привели на світ. ЛЮБІТЬ дітей - забруднених і чистих. Хай світла в них завжди буде душа, Щоб скрізь їх радо зустрічали люди Й запрошували до свого коша. ЛЮБІТЬ дітей - то ангели небесні Зійшли з висот, щоб врятувати вас, ЛЮБІТЬ дітей - то стежечка до Бога Й моліться за їх долю повсякчас.
На останній здибанці обіцяла дати своїм тернополянкам рецепта тортика, найпростішого у приготуванні, може ще комусь припаде до смаку. Рецепт із серії "Мінімум часу на кухні". Тортик називається "Ластівчина перша молодість" 2 яйця збити з 1 склянкою цукру+250 гр сметани+1 склянка борошна+2-3 ложки какао, 1 чайна л.соди погашена оцтом - все перемішати, вилити в форму (завжди стелю пергамент) і в гарячу духовку. крем:1 склянка згущеного молока+200гр масла. Примітка:Так як час не стоїть на місці і в мене вже друга молодість чи третя, то з часом пропорції змінила і просто всі інградієнти множу на два. Дуже добре тортик виходить з підкислої сметани. Не знаю як у вас, але в мене завжди так виходить, що в холодильнику є така сметана. І їсти домашні вже не їдять і викинути шкода. Колись тортик розрізала ниткою, бо дуже пухкий, тепер ніц не ріжу, змітають не різаний і не мащений Ще можна у тісто дати горішки