Хай росте здоровим ваше немовлятко, Хай його охороняють з неба ангелятка, Хай Господь зішле дитині добру долю, Здоров’ячка міцненького, Сонечка ясненького! Хай росте всім вам на втіху, В домі буде море сміху! Щоб зубки скоро вилізали, Рідним спати не мішали Щоб Ангелики кружляли Від всіх бід охороняли!
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
І я Вас щиро вітаю з народженням внучки.Це таке щастя. Моєму внукові вже 1 рік і два місяці, а так як ми земляки то хто знає, може невістка народилася.
щиро всім дякую за побажання. буду просити Бога, щоб вони збулися. Волошка, ти мене ж бачила, уявила мене бабулькою? я просто жінка діда і всьо;)))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ми заходимо сюди щовечора. Сідаємо, вмикаємо комп'ютер і починаємо своє друге життя ... окреме від реального. Хтось когось чекає, гортає фотографії, читає старі записи. Хтось просто згладжує самотність серед численних значків "Онлайн". Але, так чи інакше, ми проводимо тут зовсім не маленький відрізок життя ... ми змушуємо себе знову і знову відкривати цю вкладку ... і, напевно, пора б уже зупинитися, але щось тримає ... або просто хтось .......
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Я не стукаю в зачинені двері! У відповідь, я мовчки зачиняю свої. Я не нав'язуюсь. Світ величезний - і там вже точно є той, хто щасливий, спілкуючись саме зі мною,хто бачить мій погляд і мою посмішку. Я не ревную. Якщо чоловік твій - то він твій, а якщо його тягне ще кудись, то ніщо його не втримає, та й тим більше він не вартує ні моїх нервів, ні уваги.
Ластівчина бараболька Беремо барабольку - середню на четверо, малу на двоє. Складаємо в каструлю, заливаємо водою, варимо до того моменту поки зверху буде біла піна, відливаємо, викидаємо на рушник і промокуємо трошки від вологи(не лінуватись це робити, бо ефект буде не той, що треба). Беремо бляшку, на дно - трошки олії, висипаємо бараболі на бляшку і в духовку на великий вогонь(!). Через пару хвилин помішати. Бараболька буде рожева і мякенька. Як зготується - посипаю сіллю і часником(часник - за бажанням). Страва готується дуже швидко і поки ваші гості будуть розглядати альбоми чи дарувати подарунки дітям, бараболька вже буде готова. Тут два секрети: не полінуватись промакнути вологу і сильний вогонь в духовці
Ластівочко, щиро дякую за цей прекрасний перепис.Сьогодні згадала про смачну Твою картопельку з секретом,хочу на вихідні приготувати.Перелистала багато темок,щоб проглянути рецептик,а "бараболька від Ластівки") тут Вдячна Канарейці,що допомогла знайти . Колись я готувала таку на ДН чоловіка,всім смакувало.