Ластівка Ви мені ції ночі так снилися, так снилися . Все ми про щось з вами розмовляли.. Видно скучила я за Вами
utya, В мене це вже постійний стан, якщо не насниться Ластівка, чи протягом дня не згадаю - думаю собі- щр не так? Постійно подумки розмовляю з нею, нашою Ластівкою.
о, то приходь на роботу. я тепер модна, в мене на поверсі відкрили якусь забігайлівку, видзвонимо ще когось собі
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
четвер, пятниця, субота - що підходить? беріть дітей і приходіть
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівко! Було б близько, обов"язково прийшла. Дуже хочеться з вами познайомитися. Ви така чудова, розумна, мудра жінка, з здоровим почуттям гумору. маєте такі гарні організаторськи здібності, а які ваші нотатки. Я захоплююся вами. Добре, що ви є така.
Добрий вечір, дякую що поділились такий смачним рецептом приготовлення картопельки, я готувала вже кілька раз, і навіть з солодкої картоплі, раз додавала ще часник в кінці, кожен раз зідали всьо! І ще хотіла сказати що читала і плакала ваш нотаток про маму, і про щастя розіслала друзям, всім сподобалося, питалися де я знайшла такі повчання :) тож дякую вам і прошу пишіть ще!
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Ластівочко, якось раніше не натрапляла на ваші нотатки, завжди заходиш на форум не надовго, бо малеча заважає, а сьогодні перечитала усе "запоєм" від початку і до кінця. І стільки в голові різних думок зразу б'ються за міце під сонцем, а на очі виступили сльози. Ось так життя і проходить, в надії на краще майбутнє. Адже не даремно говорять, що життя це те, що проходить повз нас, у той час як ми будуємо плани. Дякую Вам, що заставили ще раз переоцінити життєві пріоритети. У житті нічого не буває випадкового. І ваші розповіді, я просто переконана, допоможуть багатьом дівчатам. Вибачайте, що так багато написала. Просто емоції просто переповнюють.