Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Баклажани, заготовляємо на зиму
gutka
11 серпня 2010 17:50
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Каталог

Імамбаїдли
Баклажани по-корейські
Гострі баклажани
Перейти на початок сторінки
gutka
11 серпня 2010 17:54
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Гострі баклажани

5 кг баклажанів порізати кружечками, посолити і залишити так на 1,5 год
далі обсмажити їх на олії

окремо приготувати
250г часнику
0,5 кг солодкого болгарського перцю
3-4 стручки гострого
все пропустити через мясорубку

додати 1 скл. цукру
50 г оцту 9%
все добре вимішати розкласти в банки, стерелізувати 30 хв.
Перейти на початок сторінки
Орися
11 серпня 2010 22:55
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
О якраз я сьогодні такі робила! Дуже файненькі!Дуже люблю баклажани,а тим більше з перцем!
Перейти на початок сторінки
lana
16 серпня 2010 07:27
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Перець, фарширований баклажанами
РЕЦЕПТ ТУТ

Перейти на початок сторінки
Олюся
24 серпня 2010 19:25
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Салат з баклажанів "10"

10 баклажанів
10 цибулин
10 великих помідорів
10 болгарських перчин
10 зубчиків часнику
1 стручок червоного перцю
300 гр олії
100 гр солі
50 гр оцту
5 ст.л. цукру
Баклажани припекти в духовці. Зняти з них шкірку. Все порізати кубиками. Варити 30 хв. Розкладати в стерелізовані банки і стерілізувати 30-40 хв.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
3 вересня 2010 20:16
Повідомлення #6


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
баклажани з помідорами
6кг баклажанів (порізати кубиками і посолити)
4кг помідорів (помолоти)
1стакан цукру
1стакан олій
3столові ложки солі
все разом вимішати і варити. після 10 хвилин кипіння додати
300 грам часнику(душеного)
2пучки петрушки (порізати)
продовжувати варити 30 хвилин. тоді додати 170грам оцту і варити 5 хвилин. стерелізувати 10 хвилин.
смачного!!!(фото буде завтра)

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lana
6 вересня 2010 18:08
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Салат із синіх

РЕЦЕПТ ТУТ
Перейти на початок сторінки
lana
7 вересня 2010 15:56
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Олюся
знаю, що дуже смачно

Спасибі велике! Тільки з цими синіми - як у Китаї з картоплею: сьогодні садять, а назавтра - вибирають, бо дуже їсти хочеться. Так і я вчора закрила тільки 4 баночки по 0.5 л, решту доїли. Сьогодні прийшла з роботи- мої 1 баночку вже відкрили і доїдають, а суп, каша- не тронуті. Але хай на здоров"я! Зроблю ще!!!
Перейти на початок сторінки
laima
7 вересня 2010 20:02
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
Баклажани "пікантні"

5 кг баклажанів ( порізати на кружечки).

Готуємо маринад:
750 гр. води
750 гр. цукру
3 стол.ложки солі
750 гр. оцету (9%)
0,5 літри олії
Це все має закипіти і в той маринад кидаємо баклажани і варити 10 хвилин.(Я варила частинами, бо маринаду не є так багато).Варені баклажани шумівкою виймаємо в миску.

Окремо беремо 10-12 штук болгарського перцю (можна різнокольорового) мелемо на м"ясорубці, додаємо 2 головки часнику і 1 стол.ложку чорного перцю,зеленини(петрушка,пастернак,базилік,кріп-що любете)
В банки накладаємо шарами.Стерелізуємо 30 хвилин.

Щось не вдається завантажити фото.



Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 січня 2011 19:23
Повідомлення #10


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Олюся
Салат з баклажанів "10"

Цитата: lana
Перець, фарширований баклажанами


Чудесні закрутки!!! Кажу дякую, так як обидві робила і обидві вийшли дуже смачні! smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 10:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100