Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


31 сторінок 1 2 3 ... 29 30 31 Далі >>
Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
kykysja41145
11 січня 2016 14:15
Повідомлення #301


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
знайшла такий рецепт, але не знаю чи добрий
ингредиенты:
- 75 г воды
- 150 г сахара
- 150 г глюкозы
- 100 г молока сгущенного
- 70 г желатиновой массы (10 г желатина + 60 г воды )
- 150 г шоколада (белого, молочного, черного)
- краситель
***общий вес: 700 г

Способ приготовления: (см. видео).
В кастрюле готовьте до 103°C воду, сахар, глюкозу. Вылейте на приготовленный сироп на сгущенное молоко, желатиновую массу, шоколад. Смешайте с красителем, оставьте. Используйте при 30-35°C.
знаю що треба це збити блендером, постукати по столі, щоб вийшли бульки і остудити під плівкою до 30-35 градусів.
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
11 січня 2016 14:26
Повідомлення #302


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
дівчатка хтось має таві штампи. хочу купити досить нодорогі, але розмір 1 см. чи не замалі?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 лютого 2016 12:08
Повідомлення #303


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: ginger
добрий день! Хто вміє готувати нАчинку - запіканку з тіста і м"яся?


Автор рецепта і фото Наталя Шевчук

Начинка ( з наголосом на першому складі).
Традиційна страва міста Тисмениці, звідки родом моя мама. Це невелике містечко в 10 км від Івано- Франківська, що славиться своєю хутровою фабрикою і смачною випічкою. Без цієї запіканки не проходить жодне весілля, жодне застілля. Стала вона традицією і у нашій сім"ї. Часто, коли запрошую до себе друзів, чую запитання: " А начинка буде?". - "Так" - "Тоді прийдемо";-)))
Пропоную і Вам рецепт цієї простої смакоти.
1 звичайний нарізний батон (обов"язково трохи черствий) нарізаємо кубиком, приблизно, як на "Олів"є",
Пачку вершкового маргарину розтоплюємо на сковорідці, підсмажуємо на ній цибулину кубиком. Виливаємо до батона, акуратно перемішуєм знизу вверх, щоб пропитати батон, але щоб він не помнувся. Додаємо 10-12 яєць, бажано домашніх жовтих. Не збиваємо їх, а просто вимішуємо з батоном так само акуратно, щоб не перетворити все в кашу. Далі солимо чуть-чуть, перчимо до смаку і вливаємо 50 мл молока. ще раз акуратно перемішуєм. Викладаємо у застелену пергаментом форму, випікаємо при 170 градусах 40-45 хв ( поки не позолотиться добре верх). Важливо, щоб форма не була роз"ємна, щоб жир не витікав у шпарини. Можна пекти в сковороді без ручки, або у керамічній формі..
Коли охолоне, ріжемо на порційні шматки.
Окремо тушимо м"ясо з цибулею, я ще додала сушені білі гриби, коли тушила.
Перед подачею - шматки начинки складаємо в каструльку, зверху кладемо шматки м"яса з грибами, даємо трохи соку з тушеного м"яса, або трошечки води, накриваємо кришкою і розігріваємо на маленькому вогні . Все має пропаритись.
Найкраще смакує з квашеними огірками.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 лютого 2016 12:11
Повідомлення #304


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Начинка Великодня особлива від Лесі Медуні

Фото і рецепт дослівно від автора
"Коржі: кефір 0,5 л
яйця курячі 4 шт.
сіль 1 ч.ложка
цукор 1 ч.ложка
сода харчова 1 ч.ложка
борошно

Начинка:
яйця курячі 16 шт.
печінка куряча 0,5 кг
цибуля ріпчаста 2 шт.
грудинка свинна копчена 300 г.
курка 1 шт.
сіль
перець чорний мелений
олія
корінь петрушки
спеції

Начинка (з наголосом на перший склад) — традиційна випічка до Великодня в деяких областях Західної України. Смакота, скажу я вам, неймовірна. Різні смаки, які в ній переплелися, надають страві особливого колориту.

ПРИГОТУВАННЯ
КОРЖІ: (готуються день перед тим)
До кефіру додати яйця, сіль, соду і борошна стільки, щоб тісто вийшло як на вареники.
Розкачати тісто завтовшки як палець:
Порізати його на квадрати, густо наколоти виделкою:
Випікати при 180℃ у духовці до золотавого кольору:
Тим часом помити, почистити і підсмажити печінку на олії:
Курку зварити до готовності з цибулею, коренем петрушки, прянощами:
Цибулю підсмажити до золотистості:
Коржі на другий день порізати невеличкими кубиками (як кісточки цукру). Влити в миску з кубиками два черпаки гарячого розсолу з курки і гарно запарити, накривши миску кришкою чи рушником зверху:
Вбити в миску 16 яєць. Збити легко, додаючи сіль і перець за смаком:
Половину печінки і грудинку змолоти. І додати до яєць. Гарно вимішати:
Куряче м'ясо порізати на шматки, шкірку не використовувати. Решту печінки порізати кубиками:
Вимішати кубики коржів, м'ясо і печінку, смажену цибулю і яєчну суміш:
Розкласти у змащені форми і випікати при 190℃ 1 годину (у мене вийшли 3 форми):
Начинка Великодня особлива
Особливо смакує підсмаженим скибочками на другий день.
Смачного! "

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
24 лютого 2016 23:44
Повідомлення #305


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Дівчатка, прошу допомоги. Поломався ноут і вінчик на міксері. Без ноута прожити можливо, але на 28, 29 і 1березня маю торти. Як збивати одним вінчиком буду, незнаю. Міксер moulinex hm 615130. Може в когось згорів мотор і відпродавби вінчики або хтось знає де можно придбати нові.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
26 лютого 2016 17:04
Повідомлення #306


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: kykysja41145
Дівчатка, прошу допомоги. Поломався ноут і вінчик на міксері. Без ноута прожити можливо, але на 28, 29 і 1березня маю торти. Як збивати одним вінчиком буду, незнаю. Міксер moulinex hm 615130. Може в когось згорів мотор і відпродавби вінчики або хтось знає де можно придбати нові.


kykysja41145, ось в Ужгороді є севіс Мулінекса «Ремонт домашней техники»ул. Легоцкого 3/2+38 (099) 557-53-07 спобуй зателефонуй. Може в них є потрібні запчастини

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
29 лютого 2016 00:31
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Євгенія Ось офіційний сайт Мулінекса http://www.moulinex.ua/Service/Pages/ServicesCenters.aspx

Сервісні центри
Ужгород
"Ремонт домашньої техніки" вул. Легоцького, 3/2 (0312)654-266
Мукачево
"ВІКОМ" вул. Кооперативна, 46 (03131) 37-337, (099) 797-44-30, (063) 722-85-87, (097) 342-35-51
СЦ "Сигнал" вул. Пушкіна, 24 (03131) 56-096

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
28 липня 2017 02:51
Повідомлення #308


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Знайшла корисні поради любителям консервації щодо вибору кришок для банок



--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
31 сторінок 1 2 3 ... 29 30 31 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 91
Гостей: 81
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100