Оскільки це тісто вже багатьом вдавалося, і не потребує багато часу, то запропоную цей смачний десерт
4)Десерт. Яблука в хусточкахТісто:приготувати безопарним способом дріжджове тісто.
Для цього 1 скл. теплої води+30г дріжджів, 2 жовтки, 1 ст.л. цукру, 1/2 ч.л. солі. Муки стільки, щоб замісити м"яке тісто. Добряче! вимісити, вкінці додати 2 ст.л. олії і ще вимісити. Накрити рушничком в мисці і залишити на 2 год. на столі.
Далі присипати стіл борошном, розкачати тісто прямокутником, нанести 2/3 пачки м"якого маргарину і скласти втроє. Ось так(фото тут взято з журналу marjana_aga):
Покласти тісто короткою стороною до себе, ще раз розкачати і скласти втроє. Знову розкачати і скласти втроє. Готово!
Яблука 3-4 шт. почистити, порізати на частинки, розміром з горішок.
Тісто розкачати, нарізати квадратами, покласти по кусочку яблучка, з'єднати кінці докупи.
Дати підійти виробам 15 хв.
Випікати у сильно розігрітій духовці при 200 градусах. Готові слойки посипати цукровою пудрою.