Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-25, пропоную свої страви
Ірка-Шкірка
6 травня 2010 18:12
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
це як у анекдоті про холодильник--це така шафка, де все є.

Як ми колись сміялися з чоловіком - для нашого кота я - богиня чарівного ящика(холодильника), де зберігається його їжа.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 травня 2010 15:07
Повідомлення #12


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко, а скільки солі до курки з апельсинами? Бо я замаринувала, але боюсь недосолити... Маринад сам по собі дуже солодкий smile .
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 травня 2010 17:12
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
на цілу тушку курки я даю 1 ч.л. солі. Якщо менше м'яса, то вже "на око"
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 травня 2010 03:04
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко, приймай по списку smile :
Швидкі корзинки з солоного січеного тіста. Тають у роті, дуже ніжні. Єдина заміна - салат, я зробила з яйця, сирочку і черемші, бо курку з куркою подавати докупи не хотілось lol .

Курка з апельсинами. Дуже ніжне мясо, аромат - неперевершений, пішло на "Ура!", сестричці особливо сподобався соус - думаю, наступного разу його можна буде окремо проварити, загустивши мукою.

Яблука в хусточках. Вийшли дуже гарні. Єдиний мінус - тісто трошки закалилось, хоча я дала йому підійти (перший раз вийшло краще). Можливо, духовка була трохи перегріта - пекла сьогодні цілий день smile . Моя підказка - я маргарин (використала, правда, масло), не ріжу шматочками, а ледь підігріваю в мікрохвильовці (щоб тримав форму, але був м'який), а потім пензликом змащую (ну не люблю я різати м'який маргарин або терти заморожене тісто wink )

Зупка на стадії бульйону охолоджується на балконі - я просто фізично не встигла її доварити. Буде завтра (тобто сьогодні. але після того, як я посплю)smile .
Перейти на початок сторінки
idianka
8 травня 2010 08:30
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Ух ти,ну й молодець!Оце я розумію господиня!.. winked

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 08:43
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, дійсно, господиня на всі руки :)
точно, вийшло курка з куркою,--не подумала. feel
твій салатик тут дуже пасує!
Цитата: Ірка-Шкірка
Можливо, духовка була трохи перегріта

ні-ні, для цього тіста має бути гаряча духовка, то через масло(воно має розтоплюватися вже в духовці в шарах тіста), інакше просто впиталося в тісто. А перший раз ти також змащувала маслом?
Все супер в твому виконанні!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 травня 2010 08:53
Повідомлення #17


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочка,
також змащувала маслом...
Перейти на початок сторінки
idianka
8 травня 2010 18:46
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259

Дуже смачні яблука в хустинках love Правда у мене крім яблук ще й вишні в хустинках.Мені сподобались,вони такі повітряні...мммм!
Славочка,а змащувати пательню треба?Питання трохи запізніле,та все ж.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
gutka
8 травня 2010 20:13
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка, вчора ввечері спекла корзинки, вони чудові, тісто еластичне, вирізала вазочками для десерту, тож вийшло 12 корзинок.
Сьогодні цілий день порались на подвір"ї (все так гарно посходило, тож і полола, і садила гладіолуси, гарбузи....) а на обід приготувала зелений борщ і салат в корзинках правда замість курочки у мене печена свинна шинка(тож у мене "тіпа" чорне порося wink ), дуже смачний салатик і чудові корзинки



ДЯКУЮ :)
Перейти на початок сторінки
gutka
8 травня 2010 20:17
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а для сина (так, як він не їсть чорнослив взагалі) вийшли ось такі
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100