Іринко, спробую при нагоді. От дріжджова слойка від котяра мені раз не вдалась, то я думала, причина в цьому змащуванні. певно я неправа. Треба експериментувати.
Цитата: idianka
а змащувати пательню треба?
під дріжджове завжди трохи змащую, упустила це написати, вибачте Рада, що сподобалось тісто.
Цитата: gutka
чорне порося wink
теж варіант! знаю, що ти чорнослив любиш, а для сина теж смачна альтернативка вийшла. Дякую, що експериментуєте, дівчата, я теж з вами вчуся щось новенького!
Приготувала курочку з апельсинами. Красива така жовтогаряча,та... не на наш смак.Вона має солодкий присмак і мої гаврики були не в захваті від неї(на жаль ).До неї зробила кольоровий рис від Славочки і печериці в сметані
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Діанко, кисло-солодкі маринади, напевно, на любителя, але стали дуже популярними :) може менше меду давати тоді, щоб лише аромат зберігся? моїм, навпаки, подобається, ще й з карамельними дольками апельсину
Славочка, так, ти повністю права, вони на любителя... Я теж їх не дуже... Але я вже ні від чого не зарікаюсь То я так перше по молодості говорила, та ти шо, та я таке ніколи не буду їсти! А тепер з кожним роком смаки міняються, багато чого нового дізнаюсь, пробую, і то що раніше здавалось мені не їстивним - їм з задоволенням. До змішування солодких фруктів з м'ясом я ще видно не доросла, але хто його знає, як там буде далі? А поки приймай зупку. Печінка вже була така, як має бути, яйце давала одненьке хіба, і все одно вони мені розвалились в воді! То видно не мій тиждень, бо в мене зовсім цього тижня нічого не виходить... взагалі. За що б не бралась, все не так як має бути. Але я все-таки найшла вихід з ситуації та дала до печінки дві ложки манки і все вийшло ок! Катроплю не перетирала, бо мої діти не будуть їсти суп в якому не побачать шматочків картоплі! Ну і звичайно, суп варила не на м'ясі Нема чого розкошувати)))) Все одно зупка вийшла смачна та поживна! І я майже навчилась робити ті кнелі)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонько, гарна зупка! Я, доречі, для малюка теж одну картоплину кубиками ріжу, бо він теж шукає її в зупці. Кнели з манкою, може й смачніші, ніж сухарі; м'якші, то точно.
А я подумала, і до кнелів додала і сухарі, і манку ...
Кнелі, правда, вийшли як хмарки - але я їх не чіпала, поки не зваряться, тому вони залишились цілими. Найменшій дитині сподобалося: гамала і казала: "Ммм-м..." Корзинки наповнила ще й твоїм салатиком:
Іруся, рада, що найменшенькій доці сподобалося, корисно ж особливо для малят. Мій довго розпробовував, хмурився на щось новеньке :) треба було сфотографувати це дегустування.