Катя, ну ми як завжди в своєму репертуарі... з запізненням
Вітаємо твого синочка і маму з татом з великим - превеликим святом! Бажаємо Оресту великої удачі в житті, здоров'я, мужності та сил! Шоб цінував своїх батьків та подарував повну хату внуків! (Ну не тепер ше, трохи пізніше звичайно )
А мамусі великий букет квітів!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
А я вітаю мамусю - Катрусю з повноліттям синочка!! Бо то велике щастя - мати такого красеня ! Нехай життєва дорога його стелиться гладенько, най буде здоровим і щасливим!!!!!!
Вітаю з повноліттям !!!! Здійснення мрій!!!!!Нехай тебе оточують тільки хороші люди!!!!Бажаю класного настрою і оптимізму!Легкого і приємного навчання!Щоб на твоєму шляху не виникало тих дорослих проблем,які зустрілись нам, а все інше обов"язково буде!!!!!!!!!!
Хай життя буде схоже на свято, Доля щастя принесе багато, Теплом зігріє і любов’ю, І подарує міцного здоров’я ! Вітаю ОРЕСТИКА і маму ,яка виховала такого сина!!!!!!!!
Катя!Від щирого серця вітаю Твого синочка з Днем народження!Бажаю Орестику всього найкращого в житті!! Всю доброту, яка існує в світі, Всю радість, що живе серед людей, Найкращі всі, що до вподоби, квіти Даруємо Тобі у Народження День. Хай Матір Божа Тебе охороняє, В душі панує світла доброта, Ісус Христос здоров'я посилає На многії і благії літа!
Нехай збуваються найзаповітніші мрії і бажання,життя буде наповнене щастям і коханням,фортуна йде поруч і найкращі друзі!!!
я вам дУже дякую за теплі, чудові вітання-побажання, непереживайте ви встигли - ми ще святкуємо у суботу син з друзями у барі (маю пекти торт) а в неділю приїдуть родичі з Львівщини, так приємно отримувати вітання
І я (але з запізненням) приєднуюсь до привітань. Нехай синок буде здоровим і щасливим, а батьки здорові і щасливі біля нього! Всього вам найкращого в житті!!!
Бажаю міцного здоров'я,взаємного кохання, успіхів, везіння, вірних друзів, здійснення всіх задумів і мрій, в майбутньому - найкращої дружини і міцної сім'ї. Хай доля до Тебе буде прихильною !
Катрусю ! Вам,батькам, бажаю поваги і радості від сина !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...