Бажаю Тобі шалених студентських років, крім знань набратися ще й мудрості, хороших друзів, єдиної коханої дівчини, а для мами - гарної невістки(це з часом)!!!
Нехай соловейко тобі співає, Цвіте калина у саду, Лелека щастя принесе, Зозуля сто літ накує. Нехай тобі сонечко сміється, Наука легко хай дається, А доля світлою хай буде, Щоб поважали тебе люди. І друзі хай не забувають, І в усьому допомагають.
добрі побажання та вітання всі перечитали, щиро дякуємо, дуже приємно, святкувати будемо на вихідні. А сьогодні просто безлііч вітань, приємних побажань та позитивних емоцій, починаючи з 7 ранку (я була перша) , від друзів та родичів; маса смс з вітаннями,
Я особисто щиро всім вдячна, хто пам"ятає про мою скромну особу , хто від щирого серця вітав мого сина! хочу, щоб всі ці приємні слова та побажання здійснилися. А вам всім всього найкращого!
Нехай щастя сьогодні зорею світить Вісімнадцять-НАЙКРАЩА пора Для Тебе усі найчарівніші квіти Ласкаві,ніжні і добрі слова! Хай юність й краса Твої процвітають Доля успіх безцінний несе, Теплом і любов"ю завжди очі сяють Й задумане здійсниться все!!!
Дорогий Орест!!!! Щиро,від усього серця вітаю Тебе з Днем народження! Бажаю бути міцним,найкращим і щасливим!Нехай всі дороги,по яким Ти йдеш-будуть легкими і рівними,нехай збуваються заповітні мрії і всі бажання втілюються у життя і стають реальністю!Бажаю Тобі,Орестику,великих зоряних перемог і успіхів ,творчих злетів до омріяних вершин!Від усього серця бажаю великого і гарного кохання і радості!Щоб доля була прихильною, а душа завжди розквітала від тепла люблячих Тебе людей! Катю!Вітаю з Днем народження синочка!!!!!!
Орестику,вітаю з повноліттям!!!! Ти розпочинаєш доросле життя! Будь розумним у своїх поступках,добрим до людей,мудрим у навчанні і щасливим у житті !!!! Щоб твоя мамуся могла тобою гордитися!!!!
З днем народження вiтаю, Щастя, радостi бажаю! Не напитись, погуляти, Щирих друзiв купу мати. І звичайно я бажаю Ще й кохання та любовi Вiд родини, друзiв, близьких І красивої дiвчини!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Нехай сьогодні, в день народження твій, Приходить щастя, стукає в віконце, Ти його в душу запусти, щоб зігрівало наче сонце, Щоб завжди у твоєму крузі жило кохання й вірні друзі!
Бажаю грошей в кожній кишені, здоров'я в кожному органі, і гумору в кожній клітині!