Тобі сьогодні вісімнадцять, Весь світ біля твоїх ніг. Пора тобі зібратися На пошуки доріг. Впевнено і сміливо Дивись у очі долі І вибирай ту справу, Що буде за тобою. Все в цьом житті складному Залежить від ума. Знайди друзів надійних, Любов знайде сама.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Вітаємо!!! Всі разом в день народження твій Бажаємо серцем і душею Здоров'я, бадьорості і сміху, У всіх справах твоїх успіху І щоб світила би завжди Тобі щаслива зірка на землі.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний - це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий - теплота дружніх стосунків, жовтий - яскраве сонечко, зелений -спокій і мир у душі, блакитний - чисте безхмарне небо, синій - вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.