Надсилаю і свої вітання мамі іменинника.Бажаю здоров"я міцного,тепла та любові від рідних людей.А самому імениннику хочу побажати сповнення та успішної реалізації усіх задумів та мрій,а ще нехай Господь обдарує коханою людиною,яка була б такою ж чудовою господинею як мама.
Сьогодні рівно 20 в житті твоїм минає, А скільки їх ще на шляху Про це ніхто не знає. Хай буде їх не менше ста, А шлях твій буде рівним, І все життя,як той кришталь, Прекрасним,ніжним,чистим!!!
Орест!!!Вітаю з Днем народження, і бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю хороших друзів. Здоров'я, успіхів в особистому житті.
Дорогий Орест!!!! Тебе із днем народження Я вітаю щиро!!! І бажаю, щоб в житті Ти був завжди щасливим! А ще тобі я побажаю Здоров'я, радості, добра. Ну і звичайно, щоби поряд Кохана дівчина була! Нехай легко здійснюються заповітні мрії і втілюються плани у життя,а фортуна бере в свої ніжні обійми!!!
дуже приємно прочитати ваші привітання, я саме тільки присіла, в Ореста гості-друзі, навіть не віриться що син вже такий дорослий, сьогодні ми святкуємо ювілей - 20 років, а на завтра чекаємо родину в гості Дякую!