Дівчатонька!Іваночка,sunnygirl!!!!Дякую ,що заходите.
Пишу рецепт пляцка,який був на дні народженні у мого директора.Рецепт собі записала у блокнот,дуже всім тортик сподобався!!!
"
Ніжний"Тісто для одного пляцка1 яйце
0,5 склянки цукру
0,5 склянки сметани
1 ч.л. соди погасити сметаною
1 склянка муки
Замісити три порції тіста ,поділити його на три частини і додати:
в першу 0,5 склянки маку
в другу 1 склянку подрібнених горіхів
в третю 1 склянку родзинок
Роз"ємну форму д. до 25 см змастити вершковим маслом і посипатм меленими сухариками.
Спекти по черзі- три бісквітні коржі і кожен розрізати навпіл.
Приготувати два види кремів і перемащувати наші пляцки,чередуючи :сметанний крем з масляним.
Крем 11 л. густої сметани збити з 2 ма склянками цукрової пудри
(якщо любите не дуже солодке,то візьміть 1 склянку),додати ванільний цукор 1 упаковку.Можна додати загущувач,якщо сметана рідка.
Крем 21 банку згущенки збити з 300 гр вершкового масла.Для поліпшення смаку можна додати розчинну каву 1 ч.л.,або сік цитрини.
.Коржі теж перекладаємо по черзі:маковий-горіховий-родзинковий.Всього у нас виходить-6 пляцків.Верхній пляцок і боки торту щедро змастити сметанним кремом і посипати натертим шоколадом.Прикрасити шматочками фруктів чи ягодами.
Торт дуже м"якенький,ніжний і смачний!
Дати постояти в холоді 5 годин!
Готується легко і просто!!!!