Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Хлібопічка
Магда
8 березня 2013 18:23
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 79
Реєстрація: 8.12.2012

ICQ:--

Бали: 1063
Фрезія,
Цитата: Фрезія
Дешева хлібопічка мало чим відрізняється від дорогої, на мою думку. Так само замісить тісто і випече хліб.


Насправді відрізняється. Мамі ми купили Zelmer - білий хліб, основне тісто справді виходять нормально, а от вже якісь вибрики - то не тягне, житній хліб не пропікає. Після експериментів на мамі, собі купили Panasonic-257. Вже майже 3 роки ми хліб не купуємо взагалі. Ми любимо чорний хліб, там є режим житнього хліба, рецепт "заварний" з житнім солодом. Хліб виходить дуже смачний, не такий кислий, як бородинський, щільний, не кришиться, зберігаю його в дерев'яній хлібниці без пакета - тиждень хліб може лежати, не засихає, не цвіте. Правда, щоб залишився на тиждень, то буває дуже рідко. Хліб печу через день. Ввечері засипала всі інгредієнти, поставила на таймер, і зранку мене будить запах домашнього хліба. Я перепробувала всі режими в своїй хлібопічці, крім режиму "варення" - жоден не підвів. А французький хліб виходить такий неймовірний, що можна за раз з'їсти цілу буханку. Рекомендую все-таки купити один раз дорогу річ, але вона вірно прослужить роками. Багато людей не купують хлібопічку, бо бояться, що поправляться на домашньому хлібові. А я впевнена, що таке трапиться, якщо пекти тільки основний хліб на пшеничному борошні. Фірмова хлібопічка дає можливість пекти різний хліб - і з висівками, і з різними видами борошна, і житній, і без глютену, можна через верхній дозатор у спеціальному режимі автоматично додавати родзинки, горішки, навіть оливки. Треба тільки не лінуватися і головне, використовувати ваги при дозуванні інгредієнтів.


--------------------
Дрібниць не буває
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 березня 2013 14:23
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я маю мулінекс пробувала більшість програм нею задоволена.
Перейти на початок сторінки
ole4ka
9 березня 2013 18:20
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
гарна тема,також хочу хлібопічку,думала Кенвуд,ще подивлюся.Дівчата пишіть марки своїх,та плюси і мінуси

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Кіра
13 березня 2013 14:20
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452

у мене ось така краля.....печу кексики часто, а от хліб виходить через раз.....У кого така ж ХП, допоможіть?
Взагалі дуже хочу Панасонік...їх хвалять ВСІ
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
19 березня 2013 11:39
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
А ось і моя помічниця,допомагає мені вже більше 4 років.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 березня 2013 13:44
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2936
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5539
Перед вибором хлібопічки, я пройшлася найближчими магазинами для побутової техніки і подивилася на хлібопічки. З тих які я бачила вживу обрала Panasonic

Хліб, булочки їмо лише домашні. Усі рецепти з інструкції до хлібопічки виходять смачні.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ole4ka
24 березня 2013 15:32
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
ОЛЕСЯ,а скільки часу нею користуєтесь?

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 березня 2013 15:52
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2936
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5539
Цитата: ole4ka
скільки часу нею користуєтесь?

Олечка користуюся другий рік.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 березня 2013 16:32
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2936
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5539
Вибирала між цими трьома хлібопчками, основним для мене було, щоб я меньше часу контролювала процес випікання хлібу та можливість випікання бородинського хлібу.

Хлібопічка MOULINEX OW 5024
Потужність: 1650 Вт
Вага - 750, 1000, 1500 г
3 ступені запікання (світла / середня / темна)
Підставка на 4 багета (знімні форми з антипригарним покриттям)
2 місильних гака для замісу великої кількості тіста
Збереження хліба гарячим • Електронна панель управління
відстрочка старту до 15 годин
Запас пам'яті на 7 хвилин при збої електроживлення
Антипригарне покриття бака
Звуковий сигнал
16 програм на панелі управління: - багет - здобні булочки - випікання булочок - бородинський хліб - білий хліб - французький хліб - хліб швидкого приготування - хліб з цілісної муки - хліб без солі - хліб - збагачений Омега-3 - солодкий хліб - кекс - варення - дріжджове тісто - прісне тісто для макаронних виробів - тільки випічка

Хлібопічка PANASONIC SD-2501WTS
потужність: 503-550 Вт
3 розміри хлібу (~ 600 г, ~ 800 г, ~ 1 кг)
Вибір кольору скоринки: 3 варіанти (світлий, середній, темний) •
12 програм випічки хліба:
10 програм приготування тіста:
алмазно-фтористі покриття форми •
Диспенсер для автомат. додавання доп. інгредієнтів
Ємкість диспенсера для ізюму і горіхів: 150 г
Таймер відстрочення випічки: до 13 годин
Для замісу крутого прісного тіста: пельмені
Для швидкого замісу дріжджового тіста для піци
Для приготування традиційного російського варення
Для приготування фруктів в сиропі
Випічка кексів і шарлоток: при 180 ° C до 90 хв
Випічки хліба з безглютенових сумішей , однозернового хліба Збереження хліба гарячим після закінчення роботи програми

Хлебопечка LG HB-3001

Потужність 550 Вт
Кількість програм випічки 9 + Російський кухар
Диспенсер для автоматичного додавання інгредієнтів
Підігрів збереження хліба гарячим протягом 3х годин Таймер до 12 годин Можливість вибору кольору скориночки світла, середня, темна Управління сенсорне Кришка знімна
Програми випічки • Програма Російський кухар • Програма Основний • Програма Спеціальна • Програма Французький хліб • Програма Хліб швидкий • Програма Тісто • Програма Кекс • Програма Джем •
Програма Йогурт • Програма Масло •

Габарити 232х392х370 мм Вага 6,1 кг Колір білий / чорний

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ole4ka
24 березня 2013 19:15
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
ОЛЕСЯ,дякую за інформацію,дізналася багато,чого не знала. а йогурт ви робили?

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 серпня 2020 23:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 8
Користувачі: Jeffreyclatt, Ceroecone
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100