--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Мені подарували ось таку хлібопічку, А тепер прошу допомоги у тих, хто має таку ж, або взагалі пече хліб у хлібопічці... Мене цікавить все - в якому режимі випікати хліб, в якій послідовності засипати інгредієнти, В якій послідовності і які кнопочки натискати. Я вчора хотіла спробувати, та нічого в мене не вийшло, бо воно запрашує вмикнути режим 1,5LB або 2 LB, а що воно таке - хто його знає Прошу допомоги
бо воно запрашує вмикнути режим 1,5LB або 2 LB, а що воно таке - хто його знає
Це вага буханки - 1 lb - 0,4535кг. У тебе повинна бути інструкція - там в табличці пропорції продуктів на малу і на велику буханку хліба. І опис режимів випічки - що скільки часу в якому режимі робить (замішує, відпочиває, замішує, вистоює і т.д.)
Ірка-Шкірка, Ірусь, дякую, якраз такої таблички із пропорціями і немає просто написано : режим такий-то - вимішування, піднімання, випікання. Ні часу, ні пропорцій Вадім ще вчора взяв такої спеціальної суміші для хліба, хотілось спробувати, та видно "не судьба"
Вадім ще вчора взяв такої спеціальної суміші для хліба, хотілось спробувати, та видно "не судьба"
всьому свій час - напрактикуєтесь ще!!! з суміші готувати легко - просто додай вагу всіх продуктів (в тому числі води) - щоб не перевищувала 1 кг - це на велику буханку.
Не знаю, чи завантажаться: це рецепти моєї хлібопічки. кварта - 250мл (мірне горнятко). Перше заливаються "мокрі" складники" - вода, олія, потім - сухі - дріжджі краще сипати поверх всього, щоб вони не мали контакту з водою.
Volo-shka У мене теж хлібопічка Сатурн, тільки інша модель. Інструкція щодо пропорцій хліба в них не вірна. Можете навіть не читати рецепти. Я продукти спочатку закладала, так як вони рекомендують, а тепер просто кидаю не дивлячись, а рецепти з інших джерел. Результат чудовий. Зайдіть на сайт Хлібопічка ру і виберіть собі рецепти до вподоби, там на всі смаки. Буду рада відповісти на Ваші питання