Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Канапки польські.
Darka
31 грудня 2012 03:01
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Дівчата,рецепт цих канапок в нашій родині є вже більше як 25 років,походят з Польщі.Може комусь пригодиться на свята.Готується швидко, невеликі затрати,смачно,ну і калорійно.

1 батон(вузький)
4 яйця сирі.
2 яйця варені.
1-2 огірки свіжих
1-2 помідори.
2 ст.лож.майонезу.
1 зубчик чоснику.
кусочок ковбаси.
зелена цибулька.
Батон порізати не дуже тонко,яйця збити вилкою в посуді,посолити.Нарізані канапки мачати в яйця і жарити в малій кількості олії,до золотистого кольору.Викладати на паперове полотенце,щоб лишній жир забрати.
Майонез розмішати з чосником і намазати канапки тонким слоєм.Зверху покласти,кусочки невеликі огірка,помідора і ковбаски, затерти яйцем(тертка дрібна).Посолити,посипати зеленою цибулькою.

І другі варіанти,це коли нема ковбаски,робіть просто з овочами.
Або шпроти,квашений огірок,помідор свіжий.Якщо красиві шпроти то можна покласти цілий,якщо мають не дуже вигляд,вилкою розімніть.Робіть маленькі канапки,на два укуси.З одного батона у мене виходить 30-35 канапок.І перед затиранням яйцем, ліпше розкласти канапки тісно на тарілки на яких будете подавати.Робіть канапки в день гостини,вчорашні пожарені вже не такі ніжні,їх швидко робити.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
31 грудня 2012 10:23
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Darka,
Дякую за апетитні канапки!
Перейти на початок сторінки
Рімма
31 грудня 2012 11:10
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Дуже класні Канапки польські, часом смажу батон в яйці на сніданок, але ніколи не робилала так як показала Darka. Дякую за чудову ідею.
Перейти на початок сторінки
Darka
9 січня 2013 23:27
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Дякую дівчата,ці канапки часто виручають.Швидкі і всім подобаються,з невеликої кількості продуктів ,ціла тарілка закуски :lol:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 січня 2013 23:43
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Я дуже люблю канапки з майонезом та часником :winked: , але батон ми не обсмажуємо в клярі, а підсушуємо в тостері - тоді скоринка суха, гарно натирається часником, а далі - те саме...
Перейти на початок сторінки
Darka
10 січня 2013 00:29
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Я такі піджарені в тості тоже люблю.А ці наоборот дуже мягенькі,я їх роблю завжди свіжі бо на другий день вони вже не такі ніжні.Дякую що заходиш в гості.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
10 січня 2013 00:49
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Darka
Дякую що заходиш в гості.


О, це завжди з радістю - як Вінні Пух :m05004:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
10 січня 2013 09:51
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Апетитні канапки :winked: і ми такі робили у бабці, а тут лише бутерброди подають.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
choco
15 січня 2014 16:48
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 5
Реєстрація: 15.01.2014

ICQ:--

Бали: 79
а якщо з сиром запекти? треба буде спробувати
Перейти на початок сторінки
Darka
15 січня 2014 20:50
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Choco, з сиром запікати напевно можна,не пробувала.Тоді не треба давати майонез,його ліпше не розігрівати. :m05108:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
 
« · Канапки · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 20:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100