Дорога, Вікуся!!! З днем народження вітаю щиро нині, Здоров'я, радості бажаю сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
Вікусечко від щирого серця вітаю Тебе з Днем Народження!!!
Дай Бог ТОбі здоров"я щастя безмежного, кохання щирого і назавжди. Щоб все у Тебе в житті було так як того хочеш ТИ!!!!
У цей чудовий світлий день Бажаю квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця світла і тепла, Щоб доля щедрою була!
Віка,вітаю тебе з днем народження ! Хай життя дарує лише приємні хвилини,години,дні...... Щастя у тебе,я думаю,є,хай його буде не менше,бажаю достатку і успіхів у всіх починаннях!!!
Вітаю, з Днем Народження! Бажаю здоровячка тобі міцного, бажаю щоб твоє серце було переповнене любов'ю, тому що вона веде до щастя,успіхів у всіх починаннях, сповнення всіх мрій і сподівань.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорога Вікуся! Вітаю Тебе з Днем Народження! Нехай буде день цей найяскравішим! Хай буде багато багато квітів! Хай буде багато подарунків, І багато добрих хороших слів!