Люба моя ВІКА, від усього серця щиро вітаю тебе з Днем Народженям!, бажаю простого жіночого щасття, здоровя та злагоди,завжди залишайся такою щирою, привітною чуйною людиною, і нехай ніякі негаразди тебе не зламають а тільки зроблять тебе сильнішою, а ще краще нехай зовсім обминать тебе і твою родину, щасття , злагоди, достатку!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Сьогодні у Вікусі День народження. Але сталася прикра несподіванка- зламася комп"ютер,- тому вона сьогодні не може потрапити на сайт, прочитати вітання, та передає вам трішечки для настрою, щоб розділили з нею радість і випили за її здоров"я.
Бажаю тобі всього найкращого: міцного здоров"я, щастя, любові, сімейного затишку і достатку. Залишайся такою ж ПРЕКРАСНОЮ людиною. Ти завжди приходиш нам всім на допомогу.
Вікторія, щиро вітаю тебе з днем народження! Нехай буде день цей найяскравішим! Хай буде багато, багато квітів! Хай буде багато подарунків, І багато добрих хороших слів! Бажаю, в житті щоб все хороше сталося, Задумане щоб здійснилося. Бажаю творчих поривів, натхнення, І в результаті належного - винагороди! І нехай сяє яскравим вогником завжди Щастям і любов"ю твоя зірка!