Прийми і мої найщиріші привітання. Здоров"я міцного,родинного тепла,радості від дітей,любові і здійснення всіх мрій!!!
Хай ці троянди чарівні Приносять щастя в твої дні, Нехай дадуть тобі наснаги, Багато радості й відваги. Додасться сил, відійде втома І запанує спокій вдома. Бажаю світла та краси, Щоб завжди сяяли, де ти!
Мої любі, дорогі Господиньки!!!!!!! Перечитую Ваші побажання і серце наповнються радістю. Дякую Вам за щирість, любов, відкритісь і доброту!!!!!! Вже не уявляю собі життя без вас, мої любі!!!! Ви так багато даєте - тепло і радість спілкування!!!! Мої любі Дрімфудчанки. дякую Вам за ваші поради, за підтримку, за гумор, і гарний настрій. Дякую, що Ви є!!!!! Завжди Ваша Pito4ka!!!))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Вікуся!!! Щиро вітаю з Днем народження! Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання!!!