Думаю,що кожному з нас ця темка стане у нагоді,особливо,коли треба прикрашати дитячі тортики,бо мультяшні кумири у діток однакові.Виставляємо тут фігурки,зроблені нашими ручками,якщо ви створили МК для цієї фігурки,то ставимо тут посилання на МК.
Робила я таких лялечок... Перші після курсів, трохи стидно їх виставляти, але зі сторони завжди ліпше видно, хоч я і сама недоліки бачу, але в порівнянні з моєю Рапунцель-ці файні ))). Одна біда-то мали бути дівчатка віком 1 рочок, а в мене...,я кажу на 3 рочки, а чоловік каже, що всі 43, і то він два дні на них дивився, а сьогодні таке мені видав-переробляти нема коли. Ліпила з молочної мастики-перший раз з нею працювала-то є жах, все в руках топиться, а як висихає, то тріщини робляться, треба впевнено ліпити, бо поправити - зіпсувати. Марципан теж топиться в руках, але хоча б тих тріщин нема.Короче-намучилась !
galalviv, Гарні дівчатка, Галя, чого ти придираєшся. Не так то просто зліпити личко, чи дитяче чи доросле))) Єдине, то я б можливо трошки ближче посадила очки і чуть кругліші їх зробила. Але то я вже помітила, що мені чогось подобається, коли очі ближче посаджені))) Думаю, може, щоб на рочок, то треба було пухкіші, ручки зробити і зачіску не таку дорослу, щось більш дитяче? то так думки вголос))) А молочка,якщо перемісити, то сильно жир виділяє))) І в мене теж є тріщини(((
Яілатан,о бач, про очі - то дійсно ближче мали б бути, а я навіть і не подумала.... А ручки-були товстіші, то я переліпила на тонші-певно до Ніки своєї прирівнювала )), і зачіску не могла придумати, як то коротше зробити ті коски, і щоб на дівчат схоже було. Я як ті голови робила, то така сама була, як і на курсах, коли голову робили (((. Тренуватись треба!, і марципан треба ! Дякую,Наталя, ти мене трохи заспокоїла, бо той мій Іванов вічно мені настрій зіпсує своєю критикою (хоч вона помагає).
galalviv, Галь,мені теж сподобались ті лялічки,хай Іванов твій тебе не чіпає))),бо зробити таке не всім підсилу...Гарнюні вийшли.. Я б отій, що в червоному щічки підфарбувала...
Ведмедик Тедді Сімка з м/ф "Фіксіки" Нолік з м/ф "Фіксіки" Ліпила знову з молочки, цього разу мені більше сподобалось, напевно через погоду-менш жарко, і замісила трошки тугіше, минулого разу ,мабуть,трохи зарідка була.