Думаю,що кожному з нас ця темка стане у нагоді,особливо,коли треба прикрашати дитячі тортики,бо мультяшні кумири у діток однакові.Виставляємо тут фігурки,зроблені нашими ручками,якщо ви створили МК для цієї фігурки,то ставимо тут посилання на МК.
Привіт , дівчатка- господиньки! Тут моі фігурки " ангелочок з баранчиком" , раніше фігурки не фоткала близько , тепер буду. Баранчик - ММ + Жм 1:1 , так само ангелочок + лице , ручки +ножки - марципан , ручки кріпила на зубочистки , щоб швидше
Мастика шоколадно-мармишкова, я завжди її роблю. Вона мені подобається більше ніж просто мармишкова, хоча вона і дорожча. Тут для ведмедика робила у пропорції 100 г шоколаду на 100 г мармишок, а зазвичай для покриття роблю на 150-200 г мармишок 100 г шоколаду
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Мастика шоколадно-мармишкова, я завжди її роблю. Вона мені подобається більше ніж просто мармишкова, хоча вона і дорожча. Тут для ведмедика робила у пропорції 100 г шоколаду на 100 г мармишок, а зазвичай для покриття роблю на 150-200 г мармишок 100 г шоколаду
Цитата: Lusuchka
чудо, а не ведмедик
Вам теж велике дякую
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...