Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Київський торт (ГОСТ), з книги рецептів Ірині Чадєєвої
lilyosik
19 квітня 2012 15:26
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
корнетик - це типу кулінарний мішечок, яким прикрашають торт
Перейти на початок сторінки
Lutik
19 квітня 2012 16:30
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Величезне спасибі за відповідь....а то я ще трохи темна в кулінарії....але вчуся і завдяки Дрімфуду також.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
19 квітня 2012 22:29
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Але і смачний!!!!!!!!!!!
В мене через духовку получилось 2 тонких коржі, але це той випадок, коли смак все компенсує !
Перейти на початок сторінки
oksenya75
20 квітня 2012 09:11
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 615
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1377
Дуже гарний тортик, Фрезiя. А проблеми з духовкою - у мене теж. Маю поки газову, то мушу кукати в процесi випiкання))))
Перейти на початок сторінки
Танік
6 грудня 2012 16:14
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я би хотіла запитати-а що значить заквасити білки?Просто не збиті потримати ...якщо так то де у холодильнику чи в теплі?Розкажіть ,будь-ласка.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
6 грудня 2012 16:33
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Танік, заквасити - це залишити (не збивати) білки на 12-24 год у теплому місці
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
13 березня 2013 18:06
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Ось такий тортик ми купували у Києві у фірмовому магазині. Смачний :tongue:


А ось тут історія створення Київського http://www.eda-info.ru/kondit.shtml
та http://znak.inter.ua/test/view/93

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 березня 2013 10:00
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Цитата: oksenya75
Печемо зразу два коржі при 150 градусах 2 години.

oksenya75
а температура- 150 градусів це в електродуховці?

Дівчата хто має газову духовку при якій температурі Ви випікаєте Київський?

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
oksenya75
16 березня 2013 19:36
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 615
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1377
Так, якщо електродуховка - то ставите зразу таку температуру, але все одно перевіряєте, чи коржі не горять. Я спочатку не мала електродуховки - мала газову, де все на око було))0 І нічого - ставила на маленький газ і привідкривала дверці духовки. Пеклося трохи швидше, ніж у рецепті.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 березня 2013 19:55
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Цитата: ОЛЕСЯ
Дівчата хто має газову духовку при якій температурі Ви випікаєте Київський?


Випікала коржі при температурі 140 градусів /у моїй газовій духовці при меньшій температурі газ тухне/ у 2х металевих лоточках для їди, вистелених пергаментом. Перші 15 хв не відкривала духовку, а потім привідкрила дверцята і поклала пачку сірників, щоб зменьшити температуру.

По часу пекла 1 годину і 10 хв бо далі починає темніти.
Пекла з кешью, фундуком, арахісом. Найбільше сподобалось із кешью.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 12:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 60
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100