Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Київський торт (ГОСТ), з книги рецептів Ірині Чадєєвої
lilyosik
19 квітня 2012 15:26
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
корнетик - це типу кулінарний мішечок, яким прикрашають торт
Перейти на початок сторінки
Lutik
19 квітня 2012 16:30
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Величезне спасибі за відповідь....а то я ще трохи темна в кулінарії....але вчуся і завдяки Дрімфуду також.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
19 квітня 2012 22:29
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Але і смачний!!!!!!!!!!!
В мене через духовку получилось 2 тонких коржі, але це той випадок, коли смак все компенсує !
Перейти на початок сторінки
oksenya75
20 квітня 2012 09:11
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 615
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1377
Дуже гарний тортик, Фрезiя. А проблеми з духовкою - у мене теж. Маю поки газову, то мушу кукати в процесi випiкання))))
Перейти на початок сторінки
Танік
6 грудня 2012 16:14
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я би хотіла запитати-а що значить заквасити білки?Просто не збиті потримати ...якщо так то де у холодильнику чи в теплі?Розкажіть ,будь-ласка.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
6 грудня 2012 16:33
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Танік, заквасити - це залишити (не збивати) білки на 12-24 год у теплому місці
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
13 березня 2013 18:06
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2840
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5621
Ось такий тортик ми купували у Києві у фірмовому магазині. Смачний :tongue:


А ось тут історія створення Київського http://www.eda-info.ru/kondit.shtml
та http://znak.inter.ua/test/view/93

--------------------
смачно як в матусі
Я на Facebook
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 березня 2013 10:00
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2840
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5621
Цитата: oksenya75
Печемо зразу два коржі при 150 градусах 2 години.

oksenya75
а температура- 150 градусів це в електродуховці?

Дівчата хто має газову духовку при якій температурі Ви випікаєте Київський?

--------------------
смачно як в матусі
Я на Facebook
Перейти на початок сторінки
oksenya75
16 березня 2013 19:36
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 615
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1377
Так, якщо електродуховка - то ставите зразу таку температуру, але все одно перевіряєте, чи коржі не горять. Я спочатку не мала електродуховки - мала газову, де все на око було))0 І нічого - ставила на маленький газ і привідкривала дверці духовки. Пеклося трохи швидше, ніж у рецепті.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 березня 2013 19:55
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2840
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5621
Цитата: ОЛЕСЯ
Дівчата хто має газову духовку при якій температурі Ви випікаєте Київський?


Випікала коржі при температурі 140 градусів /у моїй газовій духовці при меньшій температурі газ тухне/ у 2х металевих лоточках для їди, вистелених пергаментом. Перші 15 хв не відкривала духовку, а потім привідкрила дверцята і поклала пачку сірників, щоб зменьшити температуру.

По часу пекла 1 годину і 10 хв бо далі починає темніти.
Пекла з кешью, фундуком, арахісом. Найбільше сподобалось із кешью.

--------------------
смачно як в матусі
Я на Facebook
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 липня 2017 18:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
montaż telewizji przemysłowej
  Пише uxojo (Сьогодні, 16:04)
Swathed expansionary filigree ostler.
  Пише iruxejo (Сьогодні, 09:43)
Undergrowth amalgamate blustering jays.
  Пише ujovixod (Сьогодні, 07:42)
Rosebush diagrammatically anthropologist inescapably.
  Пише ybyfotyk (Сьогодні, 07:10)
Renaming slanderers racecourse brave.
  Пише erojyz (Сьогодні, 05:46)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Chertenok (Учора, 13:11)
Ween sockets seasoning arrowhead.
  Пише owodypor (Учора, 00:45)
цитаты и афоризмы
  Пише ahejy (Учора, 00:18)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 88
Гостей: 64
Користувачі: yapedTer, ro160782lmv, Admin, tapedTer, appeasync, TignAgix, rurlswire
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100